Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være det mystiske eller underbevid­ste trækker i dig idag. Du kan få lyst til at granske din sjæl og udvide grænserne for, hvad du tør kigge på. Hvor godt kender du egentlig dig selv? Skal du nogle spadestik dyberere i det nye år. Det kan altid betale sig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Tag en slapper idag, hvis du kan. Mor dig og hav det hyggeligt sammen med dine kære derhjemme. Du vil også have nemt ved at få din familie til at sige ja til dine ønsker idag. Din charme er på sit højeste, så bare giv den gas med selvtillid og lækkert hår på alle måder.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Tag et karbad, gå i sauna eller få den massage, du længe har sukket efter. Idag kan du kombinere den slags med stille- eller alenetid. Du kan få ladet batteriern­e op på mange måder. Dette er bare forslag. Måske vil du hellere bage, lave lækker mad eller ordne planterne?

TYREN 21/4-21/ 5

Idag får du måske en gave af din partner eller en god ven. Eller omvendt, du er i gavehumør og spenderer noget lækkert og overrasker din kæreste.

Du vil ihvertfald være i det kærlige og kreative hjørne og det vil give kolorit på hverdagen. Brug tid på knus og kram.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det kan være du ikke er så social idag. Hvis du har et kæledyr, kan det være jeres dag idag. Hvis det er en hund, kan en ekstra lang gåtur være en god ide. Hvis det er en kat, så nyd at den ligger hos dig og spinder, mens du har lidt tiltrængt alenetid. Vær god ved dig selv.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har lov at følge dine impulser idag og gøre det, du allerhelst vil sammen med venner eller kolleger. Gå på kunstudsti­lling, tag et kursus i indretning, kunst eller musik. Nyd livet, hav det sjovt sammen og overdriv alle de gode ting lidt. Både mad, drikke og kærlighed.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan godt være du ikke er ligeså flittig eller motiveret ift. arbejdsopg­averne idag. Måske forlænger du kaffeeller frokostpau­sen lidt og nyder en god samtale med kollegaen? Måske giver du bare dig selv lov til at arbejde i et lidt mere afslappet tempo end ellers.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Hvis du har brug for at låne penge af dine nærmeste eller dine venner, kan du være heldig at de siger ja! Du er svær at sige nej til idag. Du kan også blive overrasket med gaver eller med at få tilført ekstra ressourcer på andre måder end med penge. Nyd at lykken smiler.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Kig dine drømme og visioner efter i sømmene idag. Arbejder du med det, du virkelig brænder for eller drømmer du i hemmelighe­d om at skifte spor eller karriere? Det er aldrig for sent, det kræver blot research, eftertænks­omhed og vilje til at blive ved. Tro på dig selv.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Er du begyndt i fitness, til zumba eller fodbold for at træne din krop i det nye år, vil du måske tage det lidt mere roligt end du plejer. Ikke at du behøver springe træningen over, men måske du bare er lidt mindre ambitiøs end ellers. Det er ok. Du kommer snart op på fuld speed.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Trænger du til at blive klippet, få nyt tøj, sko eller andet, der pepper dig lidt op, så giv den gas idag. Du kan også bare slappe af, have det sjovt med venner eller familie, gå i biografen eller finde på andre ting, der giver dig følelsen af at nyde livet og være forkælet og lykkelig.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan få lyst til at planlægge en kreativ rejse eller udforske sammenhæng­ene i alting idag. Måske drømmer du om en yogarejse, et kunst retreat eller et studie i fremmede kulturer? Forkæl dig selv og/eller dine nærmeste med noget, der udvider horisonten og inspirerer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark