Ekstra Bladet

KALENDEREN ER PAKKET

Caroline Wozniacki havde glædet sig til at holde fri, men det bliver langt fra tilfældet det næste halve år

- Vi skal også prøve at klemme en bryllupsre­jse ind

MELBOURNE ( Ekstra Bladet): Idrætsfolk kan blive ramt af en tomhedsfor­nemmelse, når de stopper karrieren.

Den kommer næppe til at ramme Caroline Wozniacki.

– Jeg har sagt til David, at når jeg trak mig tilbage, så ønskede jeg for os, at vi bare kunne chille et stykke tid og lave absolut ingenting. Men de næste seks måneder får jeg faktisk mere travlt, end mens jeg været på hun.

– Min kalender er faktisk pakket indtil slutningen af maj og starten af juni. Enten med nye, sjove ting, som jeg altid gerne har villet lave, eller med ting, som jeg ikke anede, jeg havde lyst til, men som pludselig er dukket op. tennisture­n,

Sjove projekter

siger

– Nogle af dem kan jeg ikke sige noget om, men jeg har et par sjove projekter på vej. Vi arbejder også på at udvikle gigt- fonden ( hun er ambassadør for, red.).

– Jeg skal på skiferie med familien, og der venter også et par tøseferier. Vi skal også prøve at klemme en bryllupsre­jse ind, tilføjer hun med et skævt grin.

Det ændrer sig til et lidt vemodigt smil på spørgsmåle­t om, hvad hun kommer til at savne mest fra sin tenniskarr­iere.

– Det kommer helt sikkert til at være de sekunder efter, at jeg har vundet en stor kamp eller en vigtig bold. Og det er noget, som jeg ikke tror man kan få på samme måde med andre ting, jeg kommer til at lave.

– Kan du beskrive den følelse?

– Det bobler, og det er en forløsning. Det er ikke aggressivi­tet men mere adrenalin, og der er en masse følelser, der kommer ind. Sådan har man i de første trefire sekunder, og så er man videre.

– Hvad kommer du ikke at savne?

– Jeg glæder mig til selv at kunne lave en plan for, hvor jeg skal være hvornår, til at bruge mere tid med venner og familie og til at komme ud at se nogle af de til steder, jeg altid gerne har villet se. Og så glæder jeg mig til, at når jeg rejser, så foregår det på mine egne præmisser og ikke på, at jeg skal være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.

I første omgang påtænker Caroline Wozniacki at blive i Australien og rejse lidt rundt sammen med sin mand, David Lee, før de formentlig også tager New Zealand med på rejseprogr­ammet.

 ?? FOTO: ROGER PARKER ?? Skal stadig træne
Caroline Wozniacki på hårdt arbejde på træningsba­nen inden hendes sidste turnering.
FOTO: ROGER PARKER Skal stadig træne Caroline Wozniacki på hårdt arbejde på træningsba­nen inden hendes sidste turnering.
 ?? FOTO: ROGER PARKER ?? Caroline Wozniacki møder pressen.
FOTO: ROGER PARKER Caroline Wozniacki møder pressen.
 ?? FOTO: ROGER PARKER ?? Der er selvfølgel­ig fokus på den danske tennisstje­rne fordi hun stopper.
FOTO: ROGER PARKER Der er selvfølgel­ig fokus på den danske tennisstje­rne fordi hun stopper.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark