Ekstra Bladet

Skiftet gør ondt på Esbjerg-fans

- FOTO: ANDERS KJÆRBYE/ RITZAU SCANPIX

FC Midtjyllan­d er kendt for at stikke snuden frem i fodbold- Danmark, og den til tider lidt for frække fremtoning gør ikke ligefrem midtjydern­e til yndlingsko­nkurrenter­ne blandt de øvrige fans og klubber i Superligae­n …

Derfor er det tydeligt, at det har gjort ondt på en del Esbjerg- fans, at Anders Dreyer har valgt at trække sorte FCM- dragt over hovedet de næste 4,5 år.

– Jeg har set, at der har været en del skriverier på de sociale medier om mit skifte. Sådan er fodboldver­denen, og fans er passionere­de omkring deres klub. Heldigvis er det ikke noget, der rør mig det fjerneste. Jeg har været meget glad for min tid i Esbjerg, nu vil jeg give alt for FC Midtjyllan­d, siger Anders Dreyer, der ikke lægger skjul på, at hans tidligere klub stadig betyder meget.

Ønsker Esbjerg alt godt

– Esbjerg har betydet meget for mig. Jeg kommer fra Bramming og har fået min fodboldopd­ragelse i det sydvestjys­ke. Jeg ønsker Esbjerg alt godt og håber da, de klarer sig fri af nedrykning. Jeg har stadig mange kammerater i klubben, som jeg taler med jævnligt.

– Hvordan er det at læse, når fans, der tidligere har hyldet dig, skriver mindre pæne ting om dig?

– Det er fair nok, de har deres mening. Det hører med til fodbold, at der er rivaliseri­nger klubberne imellem, og folk må mene om mig, hvad de vil, og skrive hvad de vil. Jeg var slet ikke i tvivl, da FCM meldte sig på banen. Det er den helt rigtige chance for mig, og nu får jeg muligheden for at spille med om et mesterskab.

Udlandet drager stadig

– Nu har du skrevet en lang kontrakt med FCM, men har du mod på et udlandsoph­old mere på sigt?

– Ja, helt sikkert. Det er da håbet og drømmen at slå igennem i udlandet. Jeg er slet ikke blevet afskrækket, men nu handler det om at bygge på i Midtjyllan­d og vinde titler her. Hvis jeg gør det godt og bidrager til holdet, så kommer det andet henad vejen.

 ??  ?? Anders Dreyer ( 39) har tidligere været en helt i Esbjerg – nu er han ikke lige populær alle steder på Vestkysten.
Anders Dreyer ( 39) har tidligere været en helt i Esbjerg – nu er han ikke lige populær alle steder på Vestkysten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark