Ekstra Bladet

Jeg er sindssygt privileger­et

Tv-værten nyder virkelig at have god tid med sine børn, men hun savner at have kolleger i sin nye tilværelse som selvstændi­g

-

Du kender hende bl. a. fra ’Go’ Morgen Danmark’, ’ Boligkøb i blinde’, ’ Djævleræs’ og ’ Love Island’. Men for at halvt år siden tog Lisbeth Østergaard springet. Hun sagde farvel til skærmen og fast månedlig hyre for at prøve lykken som selvstændi­g.

– Det er første gang i mit liv, jeg ikke er ansat et sted. Det skal man da lige vænne sig til. Jeg skulle lære, at jeg nu er min egen chef, og det var da angstprovo­kerende til at starte med, siger Lisbeth Østergaard og erkender, at hun lige skulle lande i det.

Det er hun nu. Og hun er landet et ganske glimrende sted, fortæller hun til Ekstra Bladet.

– Vi har ingen stressmorg­ener som så mange andre børnefamil­ier, siger den selvstændi­ge tv- vært, der er mor til to friske drenge, Viggo på knap fem år og etårige Carlo.

– Der er rigtig mange positive ting i det. Jeg nyder virkelig, at jeg har så god tid med mine børn. Min mand, Ralf, har lange vagter på sit arbejde og er væk hjemmefra fra klokken syv til efter midnat. Nogle gange kan jeg godt tænke, hvordan vi skulle få det til at hænge sammen, hvis jeg var fast et sted. Alle drengenes bedsteforæ­ldre bor i Jylland, så hjælpen er ikke lige rundt om hjørnet, siger Lisbeth Østergaard, hvis mand arbejder på en sikret institutio­n.

Som selvstændi­g har Lisbeth Østergaard gang i at udvikle en masse idéer. Det betyder et hav af møder for at præsentere dem og forhåbentl­ig finde nogen, der mener, at idéerne er lige så gode, som hun selv synes, og derfor er klar til føre dem ud i livet.

– Nogle gang gad jeg da godt, der kom nogen og sagde, ’ Kom, Lisbeth! Har du ikke lyst til at lave det her’, men det skal være det rigtige. Det er sindssygt privileger­et at kunne sige sådan, det ved jeg godt, siger den 39- årige tv- vært, der sideløbend­e med at udvikle idéer har gang i flere andre ting.

Hun har 130.000 følgere på Instagram og her er der penge og goder i at være et kendt ansigt. Blandt andet har Lisbeth Østergaard og hendes mand fået stillet en bil til rådighed og er blevet udnævnt til ambassadør­er for bilmærket.

Det er også på Instagram, hun sammen med sin gode veninde, ’ Aftenshowe­t’værten Mette Bluhme Rieck, har deres snakkeshow, ’ Det er bare en fase’. – Programmet er jo mest bare for sjov, men er det ikke sådan, de fleste fede ting starter? Ved at man selv synes, at det er sjovt. Vi hygger os i hvert fald med det, siger hun. Derudover leverer Lisbeth Østergaard kreativt indhold til firmaers sociale medier og har enkelte opgaver som konferenci­er. – Jeg klager bestemt ikke. Det går fint, og jeg hygger mig megameget med ungerne. På et tidspunkt ændrer tingene sig nok, så jeg prøver virkelig at nyde det så meget som overhovede­t muligt. Alt er jo en bare en fase, siger hun.

Det er første gang i mit liv, jeg ikke er ansat et sted

Jeg nyder virkelig, at jeg har så god tid med mine børn

 ?? FOTO: THOMAS SJØRUP/ RITZAU SCANPIX ?? – Det går fint med livet som selvstændi­g, fortæller Lisbeth Østergaard, der ikke har problemer med at få smør på brødet.
FOTO: THOMAS SJØRUP/ RITZAU SCANPIX – Det går fint med livet som selvstændi­g, fortæller Lisbeth Østergaard, der ikke har problemer med at få smør på brødet.
 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Lisbeth Østergaard og gemalen, Ralf Christense­n.
FOTO: ANTHON UNGER Lisbeth Østergaard og gemalen, Ralf Christense­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark