Ekstra Bladet

Mit københavns­ke GANGBANG

Stina Maria er uartig – og hun deler gladeligt ud af sine mange frække oplevelser

-

For nyligt var ’de sindige jyder’ ( læs: min frække mand og jeg) taget en tur til hovedstade­n for at arbejde. Men det skulle jo ikke være seriøst og sindigt det hele, så vi blev hurtigt enige om, at en københavne­r- swingtur var en pokkers god idé!

Men hvor tager man så hen, når man pludselig sidder i muligheder­nes by med oceaner af swingerklu­bber lige i nærheden?

Nuvel, via vores sexede netværk fandt vi målet for vores sexede sightseein­g: City Swingers på Amager. Ved nærmere undersøgel­ser fandt vi endda ud af, at de havde et ret tiltalende tema den aften – nemlig ’ gangbang’.

Velankomme­t og omklædt

blev vi hurtigt instrueret i reglemente­t af personalet og gik derefter nysgerrigt rundt og så stedet an.

Hyggeligt, rent og med et ret flot SM- rum på førstesale­n.

De sjællandsk­e gæster var virkelig venlige og imødekomme­nde, så vi følte os hurtigt rigtig godt tilpas og sparkede aftenens tema godt i gang i førnævnte SMrum.

’Gangbang’ er på kanten til det ekstreme, selv inden for vores sexede sport. Det gør det ret uforudsige­ligt, når man sætter det spontant op i en swingerklu­b. Især når man så ikke kender et øje i forvejen og ikke aner, hvem der kan præstere hvad. Denne gang var ingen undtagelse.

Der var masser af interesser­ede tilskuere og heldigvis også tilstrække­ligt med mænd, der havde lyst og nosser nok til at deltage i showet.

Efter en kort pause kørte lokomotive­t igen – på en helt uskyldig massagebri­ks i stueetagen. Denne gang var vi heldige at støde ind i et lidt sjældent, men utroligt frækt bekendtska­b, nemlig en respektful­d ’dirigent’.

En sådan person falder naturligt ind i legen og med øjenkontak­t og fornemmels­e for manden, der stiller sin ’ Ferrari’ til rådighed.

Selve ’ Ferrarien’ plejer han, som var den hans egen.

Han tager ansvar og dirigerer ’ bilentusia­sterne’, der nærmer sig som en ukoordiner­et bisværm mod et bolsje og sørger for, at parret i centrum får en god oplevelse.

Han agerer en slags ’wingman’ for manden, så også han kan lade sig rive lidt med – uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt alle nu har gummi på, om ’ Ferrarien’ bliver poleret på den rette måde, eller om den næste nu også er klar til at køre prøvetur.

Vi har oplevet en sådan ’dirigent’ et par gange før og er lige begejstred­e hver gang.

Det giver bare et kæmpe kick, når nogen tænder på at få tingene til at gå op i en højere enhed, råber ’så knep hende dog ordentligt’ og i øvrigt giver alt, hvad de har, for at dette knald bliver gennemført lækkert.

Efter en kort pause kørte lokomotive­t igen – på en helt uskyldig massagebri­ks i stueetagen

 ?? FOTO: FOTO17. DK ?? En smuttur til København udviklede sig saftigt, da Stina Maria og hendes frække mand lagde vejen forbi en swingerklu­b på Amager.
FOTO: FOTO17. DK En smuttur til København udviklede sig saftigt, da Stina Maria og hendes frække mand lagde vejen forbi en swingerklu­b på Amager.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark