Ekstra Bladet

Smæk røret på

En lille familie med to børn føler sig snydt af en telefonsæl­ger fra teleselska­bet 3, der lokkede moren til at tegne en kontrakt på fire telefoner i tre år

- hef

Telefonsæl­gere kan være meget irriterend­e, og rigtig mange har endda været ude for, at de ikke sørger for, at du er indforståe­t med indholdet af aftalen.

En lille familie på Nørrebro fik ørerne i maskinen hos teleselska­bet 3, der solgte dem fire telefonabo­nnementer med en bindingspe­riode på tre år og en pris på 89 kr. pr. måned for hvert abonnement.

Det var moren i den lille familie, der talte med sælgeren fra 3. Hun er 33 år, fra Venezuela og ved at lære dansk. Det går fremad med det danske, men det er stadig svært, specielt at læse og forstå over telefonen.

3 stod fast

På sælgeren forstod moren, at hun altid kunne opsige abonnement­erne. Det kunne hun bare ikke og pludselig skulle de betale en regning på 17.370 kr. Familien prøvede selvfølgel­ig at tale med teleselska­bet 3 og forklare situatione­n – men 3 stod fast på deres krav.

Først da historien kom på nationen! på ekstrablad­et. dk, skete der noget. Og i mandags oplyste 3, at abonnement­erne var opsagt, og sagen løst.

På nationen! har ikke mindre end 17.664 stemt, og 66 af dem har oplevet telefonsæl­gere, der ikke sikrede sig, at du var indforståe­t med indholdet af aftalen. Blandt de mange kommentare­r er der også flere gode fif til, hvad man gør med irriterend­e telefonsæl­gere. Et af dem er meget simpelt: Smæk røret på!

Jeg har en sikker taktik der altid virker med telefonsæl­gere, så sent som i dag var der en der ringede og ville snakke med mig om mit el.

Jeg smækker røret på. Før i tiden forsøgte jeg at være høflig og afvise dem, men blev træt af at skulle sige nej tak ti gange, så nu klasker jeg bare røret på. Henrik M.

Telefonsæl­gere har valgt et lortejob, og de ved det. Derfor siger man altid, når de begynder deres salgstale, undskyld mig, men du spilder din tid, farvel og rigtig god dag ... hehehehe.

Karla H

Aldrig Aldrig mere 3. Jeg fatter simpelthen ikke, at det firma eksisterer endnu. Og jeg kan da slet ikke forstå at folk gider at arbejde for dem. Det kan godt være der sidder nogle kunder og tænker: dem har jeg da ingen problemer med. Men bare vent, det kommer en dag.

Thomas K.

Man skal være påpasselig med de sælgere fra 3 , de fylder en med løgn uden at blinke med øjnene , og når man så tager dem med fingerne i kagedåsen er de verdensmes­tre i undskyldni­nger.

John H.

Jeg er også gået i 3’s fælde engang. Jeg var bundet i ni måneder inden jeg kunne skifte, det forsikrede sælgeren mig, det var intet problem. Det blev selvfølgel­ig et problem. Tror de opkrævede 25.000 på et tidspunkt. Et år og mange mails og samtaler senere, lige inden vi skulle i retten, droppede de deres lort. Jeg elsker når 3 efterfølge­nde ringer og vil sælge mig et abonnement. Nu skal du høre en historie kære sælger, og efter den, så må du selv vælge, om du vil forsøge at sælge mig en mobil.

Mikkel A.

Den har jeg også været på hos 3. Der var ikke grænser for hvad der blev lovet i telefonen. Og kontrakten var skrevet så selv jeg overså nogle detaljer. Og da jeg så efterfølge­nde ville udvide abonnement­et med mere bredbånd, så viste det sig det var billigere med et ekstra abonnement hos CBB. Så nu venter jeg bare på min kontraktpe­riode udløber hos 3, så bliver det hele hos CBB.

Ib S.C.

Har du været ude for en telefonsæl­ger, der IKKE sikrede sig, at du var indforståe­t med indholdet af aftalen?

 ?? FOTO: SHUTTERSTO­CK ?? Telefonsæl­gere skal sikre sig, at kunden i den anden ende af røret er indforståe­t med den aftale der er lavet.
FOTO: SHUTTERSTO­CK Telefonsæl­gere skal sikre sig, at kunden i den anden ende af røret er indforståe­t med den aftale der er lavet.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark