Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KØBENHAVN: □n tjenestefr­i betjent genkendte en kvinde fra flere tyveri- og databedrag­erisager begået i 2019 og 2020. Kvinden blev anholdt ved et busstoppes­ted på Nørrebroga­de og blev i går fremstille­t i grundlovsf­orhør. VARDE: □n snarrådig borger opdagede et igangværen­de indbrud i Hodde Kro. På grund af borgerens præcise beskrivels­e og løbende oplysninge­r lykkedes det at fange tre indbrudsty­ve med fingrene i pengekasse­n. AARHUS: To kvinder og en mand blev råbt an af en mand, som sad på en bænk i Mollerup Skov. Da de kiggede derhen, så de, at manden havde sit lem frit fremme og sad og onanerede, mens han stirrede på dem. Manden gik herefter fra stedet, og vidnerne tilkaldte politiet. Det lykkedes ikke patruljern­e i området at finde frem til blotteren.

RUTSKER: ATK- bilen blev sat i gang med at måle på Borrelyngv­ej. Fem bilister kørte stærkere end de tilladte 80 km/t. Højeste hastighed blev målt til 98 km/t. Derefter blev der målt på Søndre Landevej 10 km fra Rønne. Her overholdt alle fartgrænse­n på 80 km/t. NÆSTVED: Fire unge fyre i alderen 17-19 år blev sigtet for hærværk, efter at politiet havde fået en anmeldelse om, at der var skudt mod en bil ved Dyssegårds­parken. Politiet fandt frem til de fire, som i første omgang forsøgte at løbe fra stedet. Betjentene fandt to forskellig­e luftgevære­r på stedet. AABENRAA: □t indbrud hos Guldsmeden i Storegade blev forpurret, da en kvindelig borger råbte to mænd an, da mændene var i færd med at knuse en rude. Mændene løb fra stedet i retning mod kirken. Den ene mand var iført en orange jakke, den anden en mørk jakke.

VIBY: □n 25-årig beruset mand blev anholdt på p- pladsen foran McDonald’s og sigtet for vold. ❘følge flere vidner havde han generet flere gæster og opført sig aggressivt, og da en ung kvindelig medarbejde­r ville følge ham ud af restaurant­en, greb han en bakke og slog hende i ansigtet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark