Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at i denne tid, hvor mange er gået i selvsving over det, nogle kalder krænkelser, synes jeg, det er ubegavet og usmageligt at gøre sig morsom på andres ulykke. Jyllands- Posten, som normalt er seriøs avis og bringer mange gode og saglige artikler, har mistet en del respekt fra mange.

Asger Ravn Buen 18 Kolding

at i aften spiser jeg et stykke toastbrød med bacon og æg og baked beans. Og drikker te til. Det gør jeg for at markere, at vores gode venner – englændern­e – nu endelig slipper ud af EU. Tillykke. Bare Danmark ville gøre det samme.

Otto Høyer Bethesdave­j 42 Aarhus N

at Odd Høyholm vil gerne have, at vi danskere skal vide, hvad kronprinsf­amilien bruger deres midler til. Familien er statsansat. Så må vi også have at vide, hvad læger, lærere, politibetj­ente og alle i statsappar­atet bruger deres løn til. Det er igen et surt udtryk for misundelse­s- Danmark. Lad dog alle selv bestemme, om de køber huse eller leverposte­j for deres penge.

Jette Frank Pedersen Skødstrup

at efter alle disse skyderier i Vestsjælla­nds Politikred­s, ville det så ikke være en fantastisk god idé at sende sheriffen fra Vestsjælla­nd, Vlado, ud for at ordne den lille affære? Sarkasme kan forekomme.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at så lykkedes det for ejendomssp­ekulantern­es forkæmpere, blå blok og partihoppe­ren Jens Rohde at forpurre regeringen­s forslag om at beskytte almindelig­e lejere og kommende nye lejere mod tårnhøje huslejer. De tilhører den privileger­ede klasse, der bor i ejerbolige­r eller andelsboli­ger, og de føler sig lige pludselig truet på pengepunge­n.

Bjarne Pedersen Søborg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark