Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din dømmekraft og beslutning­sevne er god idag. Du er god til at læse andre og kan hurtigt vurdere enhver situaion. Det giver dig et overblik, som gør dagens beslutning­er nemmere. Møder med kvinder og familiemed­lemmer vil føles særligt harmoniske og nærende for dig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Din karisma og sexappeal er særligt stærk idag, og det vil gøre dig populær blandt andre. De vil følge dit lederskab og som løve vil det være noget, du synes om - også selvom du hører til de mere tilbagehol­dende i tegnet. Nyd det max.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er entusiasti­sk og har en magnetisk udstråling ift. andre idag. Du vil let kunne starte på noget nyt indenfor uddannelse eller kaste dig over et studie af filosofi, religion og lign. Kulturelle emner vil fx kunne bringe dig i kontakt med interessan­te folk fra andre kulturer.

TYREN 21/4-21/ 5

Måske får du chancen for at tjene lidt ekstra penge idag. Du vil hurtigt vide, om det er noget, der kan betale sig for dig eller ej, da du er i rigtigt god kontakt med dine følelser og har let ved at træffe beslutning­er. Din intuition vil også være skarp og hjælpe dig meget.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Din opfattelse­sevne er superskarp og hurtig idag. Dine følelser og intuitive evner er i perfekt balance med dine tanker. Det vil gøre det nemt for dig at prioritere dagens opgaver og rutiner og komme i mål med det, der er vigtigt for dig. Vigtige beslutning­er vil falde dig let.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Idag kan du være den, der holder tale eller foredrag eller på anden måde står frem i offentligh­eden og taler for en hjertesag. Du kan roligt stole på din intuition og din evne til at sætte ord på dine tanker og følelser. Der er frit flow. Nye initiative­r er også nemme at tage.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det er en god dag til personlige samtaler om lidt dybere eller mere personlige emner. Hvis du har overvejet at gå til coach eller lign. kan det også være en god idé. Du vil også have held med at skrive om emner, der ligger dig på sinde eller holde en tale, et foredrag o.lign.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det er vigtigere end ellers at være sammen med venner og familie idag. Dine kontaktska­bende evner er rigtigt gode og du kan gå dybere i alle slags relationer. Det er også en god dag til mere personlige snakke eller til at gå i terapi, til coach eller andre rådgivere.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din entusiasme er smittende ift. gruppeproj­ekter. Lad dig ikke holde tilbage af normer og traditione­r. Du kan gå udenfor stregerne og komme igennem med selv lidt excentrisk­e projekter og ideer. Især hvis du stoler på din intuition og bruger intuitive glimt klogt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Skal der holdes familieråd, er det en god dag til dette. Du vil have nemt ved at sætte ord på dine følelser og have held med at kommuniker­e dem direkte, så dine kære forstår, hvad du mener. De vil beundre dig for din ærlighed og oprigtighe­d. Stol på din gode intuition.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Dine psykiske evner vil være særligt skarpe idag. Pludselige glimt af intuitiv indsigt kan hjælpe dig med at løse problemer eller finde nye måder at gribe tingene an på. Stol på disse indsigter og hav tillid til, at du kna stå ved dig selv og få sat ord på dine følelser. Du blir mødt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Som fisk har du som regel en virkeligt god intuition og også evnen til at læse andre ret præcist. Du er desuden meget hjælpsom og går langt for andre. Men husk også at få sat ord på dine egne behov, så du ikke står tilbage og føler dig isoleret eller glemt. Du bliver hørt og set.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark