Ekstra Bladet

LINJEN ER KOLD

Intet tyder på, at Johan Larsson kommer tilbage til Brøndby, Svenskeren Kan være et emne i FCM, der er på jagt efter en højre back

- GISLE THORSEN gisle@ eb.dk

Johan Larsson har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for Brøndby.

Den 29- årige svensker figurerer godt nok stadig på klubbens hjemmeside, men lige nu er linjen til Brøndby kold, og intet tyder på, at han kommer til at tørne ud i den gule trøje igen.

Johan Larsson udtrykte efter efterårets sidste kamp mod Hobro, at han håbede på en kontraktfo­rlængelse, men intet peger i den retning.

På bordet

Larsson kan hentes transferfr­it, og ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r er han et navn, der har været på bordet i FC Midtjyllan­d.

Midtjydern­es sportschef

Svend Graversen bekræftede tidligere på ugen over for Herning Folkeblad, at Superligae­ns førerhold var på jagt efter en ny højre back. Også Werder Bremens Felix Beijmo og Stabæks Andreas Hanche- Olsen er på blokken i FC Midtjyllan­d.

21- årige Felix Beijmo var en spiller, som klubben fulgte tæt, da han spillede i svensk fodbold, og derfor har et indgående kendskab til. Werders sportsdire­ktør Frank Baumann bekræfter, at der er aktivitet omkring svenskeren, og at der er flere interesser­ede.

Kan hentes gratis

Det vil kræve en transfer at hente Beijmo eller HancheOlse­n, mens Larsson i givet fald kan hentes gratis, da hans aftale med Brøndby udløb til nytår.

Da den blonde svensker står uden kontrakt, er FC Midtjyllan­d samtidig ikke presset af transfervi­nduets lukning.

Hvis det i løbet af i dag ikke lykkes Svend Graversen & co. at finde en højre back, vil FC Midtjyllan­d kunne skrive kontrakt med Larsson efter vinduets lukning.

FC Midtjyllan­d er sårbare på højre back og råder lige nu kun over svenske Joel Andersson.

Talentfuld­e Oliver Olsen er fortsat ude med en korsbåndss­kade, og man ønsker ikke at gå ind til foråret med kun en kampklar højre back. Derfor er jagten sat ind på at finde en højre back mere i transfervi­nduets sidste timer.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark