Ekstra Bladet

TÆT PÅ FCKFARVEL

Flere Superliga- klubber viser interesse for U21- lands holdsspill­eren Carlo Holse

- GISLE THORSEN JONAS RYEFELT Jonas Ryefelt jry@ eb.dk Tariq Mikkel Khan foto@eb.dk gisle@eb.dk; jry@eb.dk

Carlo Holse er på vej væk fra FC København.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r bliver der i Holse- lejren lige nu arbejdet hårdt på at finde en ny klub til U21- landsholds­spilleren, der ikke har udsigt til meget spilletid i FCK.

20- årige Holse er i øjeblikket på træningsle­jr med de danske mestre i Portugal, men det er særdeles tvivlsomt, om Holse også er med på flyet, når FCK vender hjem til hovedstade­n. Efter gårsdagens træning i Algarve talte Holse med manager Ståle Solbakken og teknisk direktør Johan Lange, og offensivsp­illeren var også påfaldende hurtig til at få tændt sin telefon, da træningspa­sset var overstået.

Spilletid er langt væk

Det er næppe helt hen i vejret at gætte på, at han skulle høre seneste nyt om sin situation. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r viser flere klubber interesse for at hente den teknisk stærke kantspille­r, der aldrig har fået sit endelig gennembrud i FCK.

Han fik chancen i starten af sæsonen, da Robert Skov blev solgt til Hoffenheim, men manager Ståle Solbakken har brugt rigtig mange penge på spanske Pep Biel, og Mohamed Daramy virker også til at være foran i køen til spilletid.

Nordmanden kan også bruge Rasmus Falk på højrekante­n, så vejen til spilletid er lang for Holse.

I sommer var FC Nordsjælla­nd interesser­et i at hente FCK’eren til Farum, men på det tidspunkt var Holse inde i Ståle Solbakkens planer, og det blev aldrig til en handel.

Nordsjællæ­nderne er angiveligt også interesser­et i dette transfervi­ndue, men også andre andre Superliga- klubber viser interesse, ligesom Holse skulle have

andre muligheder i Norden.

Han var sidste forår udlånt til Esbjerg, hvor han efterlod et godt indtryk, og han har helt utvivlsomt niveauet til at blive en markant spiller i Superligae­n – det bliver dog bare næppe i FC København.

Lige nu peger det således imod et skifte væk, inden transfervi­nduet smækker i ved midnat.

Luft i spillerbud­gettet

Det vil også give Ståle Solbakken lidt luft i sit spillerbud­get.

Carlo Holse, der har været en del af FCK’s førstehold­strup siden 1. september 2017, forlængede for et år siden sin aftale, så den gælder frem til sommeren 2022.

Hverken Ståle Solbakken eller Carlo Holse havde nogen kommentare­r, da Ekstra Bladet henvendte sig efter gårsdagens træning.

 ??  ?? Bøjer nakken
Carlo Holse under gårsdagens FC København- træning i Portugal. Han kan snart være fortid i mesterklub­ben.
Bøjer nakken Carlo Holse under gårsdagens FC København- træning i Portugal. Han kan snart være fortid i mesterklub­ben.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark