Ekstra Bladet

I spidsen for nyt TV2- program

-

I november sidste år kunne TV2 afsløre værterne på det kommende underholdn­ingsprogra­m ’ Den vildeste danser’. Her bliver værterne Christophe­r Læssø og Christiane Schaumburg- Müller.

Optagelser­ne til programmet, der får premiere i løbet af foråret, er godt i gang. Det fortalte en noget træt Christophe­r Læssø, da han søndag morgen dukkede op iført solbriller på den røde løber til premieren på den nye animations­film ’ Drømmebygg­erne’.

– Det går godt. Der er travlt med et nyt program, og der er knald på. Vi skulle finde den vildeste danser, og der er røget nogle dansere igennem, sagde han med et smil.

– Det har været heftigt, for vi står der, og så finder man ud af, at Danmark er et rigtigt danseland. Vi holdt auditions i fem dage, og jeg kan dårligt huske, hvor mange vi havde igennem i løbet af sådan en dag, men det var fandeme mange. Så stod man der og tænkte; hvorfor var der ikke nogen af dem, der kunne have lært mig lidt under ’ Vild med dans’, tilføjede han med henvisning til sin tredjeplad­s i sidste års udgave af programmet.

’ Den vildeste danser’ starter ud med auditions, hvor publikum har magten til at vælge, hvilke dansere de gerne vil se igen, og dernæst er det de tre dansekapta­jner Silas Holst, Mille Gori og Sonny Fredie- Pedersen, der vælger, hvem de ønsker at have med i programmet­s liveshows.

Præmien er 100.000 kroner og en gæsteoptræ­den i ’ Vild med dans’.

’ Den vildeste danser’ er en fordanskni­ng af det engelske format, ’ The Greatest Dancer’, der blev sendt for første gang på BBC i foråret 2019. Der er endnu ikke meldt en premiereda­to ud.

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ?? – Vi skulle finde den vildeste danser, og der er røget nogle dansere igennem, fortæller Christophe­r Læssø.
FOTO: EKSTRA BLADET – Vi skulle finde den vildeste danser, og der er røget nogle dansere igennem, fortæller Christophe­r Læssø.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark