Ekstra Bladet

Private kys er private

-

Jakob og Silas kendte til hinanden, men havde aldrig mødtes inden ’ Vild med Dans’. Derfor er de begge forundrede over, hvor hurtigt de ’ groede sammen’ og blev venner.

– Vi lærte hinanden så godt at kende i danseforlø­bet, at jeg siden har savnet Silas, hvis jeg ikke har talt med ham i nogle dage, forklarer Jakob.

– Det blev hurtigt sådan, at vi bragte vores familier sammen, og de kan heldigvis også lide hinanden, smiler Silas og tilføjer:

– Nu laver vi ting sammen, hvor også børn er inkluderet – lige som vi holder par-middage og den slags på gammeldags manér.

– Og apropos jalousi. Hvis nogle skulle have grund til at blive jaloux, er det mig.

Flamingo Orkestret

– Tænk, Silas har hyret min mand, Anders til at synge i sit band, Flamingo Orkestret. Blev jeg på noget tidspunkt spurgt? Næh, det gjorde jeg ikke. Men min mand blev, griner Jakob.

– Anders synger skide godt, smiler Silas.

De to eks-dansepartn­ere deler meget. F. eks. skal de snart optræde på en stor London- baseret radio, hvor de igen skal interviewe­s om homoseksua­litet og retten til at være fri og åben om sit kærligheds­liv.

– Jeg er afklaret om at være homoseksue­l. Men trods ægteskab og fast kæreste har jeg aldrig kysset offentligt. Private kys er private kys, men jeg er ikke blufærdig på scenen, hvis det tjener et formål, understreg­er Silas.

Jeg er ikke blufærdig på scenen, hvis det tjener et formål

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ?? Det første møde imellem Silas Holst og Jakob Fauerby var ved ’ Vild med dans’- præsentati­onen.
FOTO: MOGENS FLINDT Det første møde imellem Silas Holst og Jakob Fauerby var ved ’ Vild med dans’- præsentati­onen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark