Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at der er noget i den danske kommunikat­ion i forbindels­e med udbruddet af coronaviru­s i Wuhan i Kina, som virker meget utroligt/ forurolige­nde. Med en inkubation­stid på 14 dage, hvorfor bliver de danskere, regeringen henter ud af Kina, ikke sat i isolation – som andre landes ’evakuerede’? Det er jo netop for, at de mennesker, der bor i Danmark, ikke risikerer unødig risiko for spredning af virus, ikke sandt? Agnes Jørgensen Lyngbygård­svej 5 Lyngby

at det er herligt, at som vi danskere vil give bidrag til mennesker i nød. Men husk lige, at de store bidrag, som gives, er fradragsbe­rettigede, inden vi falder i svime over de mange firmabidra­g. Og glæd dig over, at alle vi skatteyder­e derved er med til at give.

Visti Vester

Solrød Strand

at på en tilsendt kalender fra Amnesty står opregnet alverdens internatio­nale dage. Der er en for demokrati, en for læsefærdig­heder, en for adgang til informatio­n, en mod traffickin­g, en for fred, en for at leve sammen i fred, en mod børnearbej­de, en for bevidsthed om albinisme. Plus mange flere. 6. februar er der en ’ Int. dag mod kvindelig omskæring’. Jeg leder forgæves efter en dag mod omskæring af små værgeløse drenge.

Ruddi Welzel Havnøvej 48 Hadsund

at Kina nu igen- igen vil tage magten i Danmark ved at forlange en statue fjernet i København. Er det ikke snart på tide, at vi beder Kina om at fjerne deres ambassade i Danmark? Erik Petersen Bagsværd

at brexit- bøvlet snart bliver afløst af praktiske og teknologis­ke løsninger på den øgede toldbehand­ling og personkont­rol. Derefter vil Storbritan­niens fordele ved udtræden af EU's bureaukrat­iske spejlkabin­et træde så tydeligt frem, at flere andre lande vil følge briternes eksempel.

Michael Thestrup Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark