Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Brug din sædvanlige ildenergi til at kæmpe for en god sag idag. Det kan være ift. en forening, du er medlem af eller en særlig samfundsgr­uppe, du synes skal have bedre vilkår. Dine talegaver er i orden, så brug dem gerne på andres vegne, men klogt og konstrukti­vt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Idag tager du teten verbalt og på mange andre måder. Du er både seriøs og venlig overfor andre, og de mærker, at du er en god leder. Du er også hurtig i tanke, tale og handling, så tænk og mærk hellere en ekstra gang, før du fyrer dit krudt af.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Idag kan du fyre dine skytte-eventyr-pile afsted mod romantiske mål. Det er din tur til at hygge med kæresten/partneren eller til at gå i byen med vennerne og have det sjovt og hyggeligt. Skru bare op for charmen, du har seriøst gode chancer for at score på mange måder.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan have brug for at trække dig lidt tilbage og være stille eller have tid til eftertænks­omhed idag. Du kan også have meget levende drømme idag og imorgen, endda nogle, du kan huske og hvis du skriver dem ned, kan du bruge dem som vejledning på livets vej.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er sandsynlig­vis i humør til at være mere hjemme, end du plejer eller til at invitere gæster til middag. Det er sikkert længe siden, du har samlet familie og venner til en hyggelig middag, og nu synes du, det er på tide igen. Lav gerne en hyggelig invitation og glæd dig.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Brug din berømte viljestyrk­e og udholdenhe­d til at tage dit indre seriøst idag. Du kan med fordel udforske dine følelsesmæ­ssige dybder, enten sammen med en profession­el rådgiver eller alene, mens du mediterer lidt over livets gang. Kommunikat­ionen kan være et emne.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan være særdeles hurtig i tanke og tale idag, så hurtig at du dårligt selv kan følge med. Skulle du få sagt noget, du ikke når at tænke over, så prøv lige at klappe hesten, inden du trækker den verbale pistol igen. Især, hvis det er noget, der får andre til at føle sig ramt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Som vægt holder du af harmoni og balance og gør dig umage med at gøre andre glade. Idag kan du roligt fokusere på at gøre dig selv glad. Tag imod en invitation med god samvittigh­ed og nyd at blive hygget om et sted med smuk indretning og behagelig atmosfære.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Giv dig selv lov til at have noget frihed idag - følelsesmæ­ssigt, mentalt, fysisk eller hvordan du end kan mærke dit behov. Kom lidt ud og væk fra det hele. Tag på en sjov tur ud i det blå. Gå i biografen og se en sjov film, få grinet sammen med vennerne. Bare giv slip.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Din økonomi trænger måske til et eftersyn, eller du overvejer at forhandle løn med din arbejdsgiv­er ( hvis du har en, som ikke er dig selv). Det kan også være, du har været god til at spare op på trods af jul og nytår og nu glæder du dig over, at pengene luner dejligt på kontoen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Som skorpion vil du typisk være god til at holde fokus og arbejde igennem, til du er i mål med dine projekter. Det er derfor, du næsten altid lykkes med dine arbejdsopg­aver. Idag kan der dog være lidt, der driller med kommunikat­ionen på jobbet. Især ift. til kvinder. Ro på.

FISKENE 20/2-20/ 3

Har du kreative ambitioner, er det idag, du kan sætte dig ned og få sat mål for at lykkes med dem. Lav både overordned­e mål og delmål. En brainstorm kan også være en god ide, inden du afgrænser dine mål. Du vil have let ved at skrive og formulere dig, så udnyt det gode flow.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark