Ekstra Bladet

Har et mesterskab­shold

-

FC København har holdt sig nogenlunde i ro på transferma­rkedet, til trods for at klubben er i en jagtpositi­on i Superligae­n. De skal nå at fange FC Midtjyllan­d, der er fire point foran på nuværende tidspunkt.

Men der var ikke brug for meget nyt blod, for Ståle Solbakken har allerede et mesterskab­shold, mener han.

– Det er det selvfølgel­ig. Det bliver en hård kamp, men selvfølgel­ig.

– Vi skal på sporet så hurtigt som muligt. Vi ved, at kampene kommer hurtigt efter hinanden fra om 14 dage, så det skal vi være klar til, siger nordmanden.

God aftale for os

I de sidste dage af vinduet vinkede han farvel til Carlo Holse, der har prøvet at kæmpe sig til spilletid i hjerteklub­ben, men han var for langt fra og ville gerne prøve sig af et andet sted.

– Carlo havde brug for spilletid, så vi fik en fin aftale med Rosenborg – både for os og for dem. Det kan blive en rigtig god aftale for os, hvis Carlo skyder sig helt til tops.

En af de få nytilkomne er nordjyden Mikkel Kaufmann, men den unge angriber ankom ikke i bedste forfatning, vurderer Solbakken.

– Vi tog Mikkel over fra AaB, og han skal i gang med at få styr på kroppen. Han har haft en dårlig opstart med både sygdom, klubskifte og nogle små skavanker. Vi må bruge de næste otte- ti dage på at få hans krop i balance igen. Det har været meget for den unge dreng, så vi skal ikke stresse.

– Hvad betyder det at få ham nu?

– Jeg tror, det betyder en del, men han er i en situation lige nu, hvor han også selv siger, at han ikke føler sig fit, fordi han har været syg og småskadet. Vi venter nok med at sende ham i kamp.

Det lysner

Jonas Wind og Nicolai Boilesen er fortsat langtidssk­adet, men ellers begynder det at lysne for andre plagede FCK- spillere. Det tegner umiddelbar­t godt for manageren.

– Så håber vi at få gang i nogle af de spillere, som ikke har spillet så meget. Det er vel kun Robert Mudrazija, der ikke er aktuel til næste kamp. Både N’Doye, Bjelland og Fischer bør kunne blive klar til første kamp.

FCK åbner Superligae­n 14. februar mod Esbjerg, men har altså to testkampe tilbage i Atlantic Cup i Portugal.

 ??  ?? Flere og flere af FCK’s skadede spillere er ved at være klar igen, så det lysner for træner Solbakken.
Flere og flere af FCK’s skadede spillere er ved at være klar igen, så det lysner for træner Solbakken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark