Ekstra Bladet

Politichef: Han havde to skudhuller i kroppen

-

Familiemed­lemmer til den sårede 26- årige Oguz fortæller, at den unge mand blev ramt af skud i ryggen, mens han forsøgte at løbe væk.

Det ønsker vicepoliti­inspektør Lars Krogsgaard, leder af efterforsk­ningen i Midt- og Vestsjælla­nds Politi, hverken at af- eller bekræfte.

– Det eneste, jeg kan sige, er, at han havde to skudhuller i kroppen, siger Lars Krogsgaard, der bekræfter, at de to ofre for skyderiet begge stadigvæk ligger i koma på Rigshospit­alets intensiv- afdeling.

– Vi har endnu ikke mulighed for at afhøre dem, og det komplicere­r selvfølgel­ig efterforsk­ningen, siger han.

Bande- konflikten

Den uopklarede skudepisod­e med de to ofre i Ellemarken lå i forlængels­e af et andet skyderi, hvor en 17- årig mand sidst i januar blev ramt i overkroppe­n.

Lars Krogsgaard vurderer, at skyderiern­e er udløbere af et opgør mellem gruppering­er i de to boligområd­er Karlemosen og Ellemarken i Køge, og at det ’ kunne have’ baggrund i personlige stridighed­er og en kamp om hash- markedet syd for København.

– Skyderiet er i vores optik led i en lokal bande- konflikt, siger Lars Krogsgaard.

Efter skud- dramaet forrige tirsdag markerede politiet 36 steder i området for blandt skud- mærker og tomme patronhyls­tre.

En særlig visitation­szone med udvidede efterforsk­nings- muligheder er i forlængels­e af skyderiern­e oprettet i Midt- og Vestsjælla­nds Politis område.

Skyderiet er i vores optik led i en lokal bande- konflikt

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiets markeringe­r af skud- mærker. De to skudofre befandt sig ved siden af nogle skure og foran en lille plantage i boligkvart­eret Ellemarken i Køge, da de blev ramt af skud affyret fra automatvåb­en.
FOTO: KENNETH MEYER Politiets markeringe­r af skud- mærker. De to skudofre befandt sig ved siden af nogle skure og foran en lille plantage i boligkvart­eret Ellemarken i Køge, da de blev ramt af skud affyret fra automatvåb­en.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Politiet var i højt alarmbered­skab efter skyderiet 28. januar i boligområd­et Ellemarken i Køge.
FOTO: KENNETH MEYER Politiet var i højt alarmbered­skab efter skyderiet 28. januar i boligområd­et Ellemarken i Køge.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark