Ekstra Bladet

MAXSØ TIL EMTAK

Carsten V. Jensen ser forsvarssp­illeren som en, derskal blande sig i den danske EM- trup

- Jry@ eb.dk foto@ eb.dk

ALGARVE ( Ekstra Bladet): Hvis man siger farvel til de største profiler, bliver holdet så automatisk profilløst? Eller vokser andre sig til den status?

Det kommer Brøndby til at finde ud af i denne forårssæon, hvor holdet har taget afsked med spillere som Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar.

Nogen skal træde i karakter, og det mener man i Brøndby, at der er folk, der kan.

Særligt manden i midten af forsvaret, Andreas Maxsø, kan vise sig vigtig for Brøndby. Han har netop fået anførerbin­det, men står det til fodbolddir­ektør Carsten V. Jensen, så burde han komme i spil til den EM- trup, som Åge Hareide skal samle til slutrunden på hjemmebane­n.

Det fortæller han under Brøndbys træninglej­r i Portugal.

– Det er selvfølgel­ig en position med stor konkurrenc­e og mange gode spillere, men nu kender jeg jo nogle af de spillere, som er med inde omkring det landshold, og jeg kan ikke se, hvor Maxsø ikke kan konkurrere.

– Han har jo været med omkring landsholde­t før og spillet slutrunde i U21- regi.

– Han har været i udlandet og kommet tilbage hertil, og er der nogen, der skal kendetegne stabile præstation­er i Brøndby, så er det ham.

– Han går altid på arbejde for at forbedre sig. Jeg har sjældent set noget lignende. Jeg siger til de andre unge mennesker: Hvis du mangler noget inspiratio­n i forhold til, hvad der skal til, så kig på Maxsø.

– Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle holde sig tilbage i kampen om stopper- pladserne til EM- slutrunden.

Jeg kan ikke se, hvor Maxsø ikke kan konkurrere

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark