Ekstra Bladet

Trak nitten

-

Robert Mudrazija kommer til at se FC Københavns europæiske opgør fra tribunen.

Den kroatiske midtbanesp­iller har trukket sorteper og er blevet streget fra den europæiske trup, som FCK netop har indleveret til UEFA.

Hver klub må registrere 25 spillere, men fire skal være home- grown – altså opvokset i klubbens egen ungdomsafd­eling.

I den nuværende FCKtrup opfylder kun Jonas Wind og Mohamed Daramy det krav. Det betyder, at københavne­rne ikke kan gøre brug af den fulde kvote på 25 på den såkaldte A- liste.

For at få plads til nytilkomne Ragnar Sigurdsson og Mikkel Kaufmann har FCK- manager Ståle Solbakken måtte strege et par spillere fra efterårets europæiske trup.

Det er gået ud over Robert Mudrazija og Nicolai Boilesen.

Sidstnævnt­e har været ude hele sæsonen med en korsbåndss­kade og er stadig et stykke fra at gøre comeback, så der er intet overrasken­de i, at han er blevet streget.

Robert Mudrazija startede inde i efterårets sidste europæiske kamp mod Malmö FF, men er i opstarten blevet ramt af en skade, der holder ham ude de kommende tre- fire uger.

Han bliver ikke klar til de to kampe mod Celtic, og derfor er Solbakkens valg faldet på ham.

Men det betyder så også, at skulle FC København gå videre mod skotterne, kommer Mudrazija ikke i spil i en eventuel 1/ 8- finale.

Både Frederik Ibsen og Carlo Holse var homegrown, men har forladt klubben i transfervi­nduet og er samme årsag blevet streget fra den europæiske trup.

Det samme er Nicklas Bendtner, der ikke fik forlænget sin aftale. Der er på A- listen blevet plads til forsvarsta­lenterne Jacob Haahr og Ludvig Henriksen, som opfylder reglen om at være home- grown.

Også tredjemålm­and Stephan Andersen er ny mand i den europæiske trup.

De danske mestre møder Celtic i Parken torsdag 20. februar og spiller returkamp i Glasgow torsdag 27. februar.

gisle

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Robert Mudrazija startede mod Malmö FF i efterårets sidste europæiske kamp.
FOTO: JENS DRESLING Robert Mudrazija startede mod Malmö FF i efterårets sidste europæiske kamp.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark