Ekstra Bladet

Boom i sponsorer

-

For at skubbe tilskuerud­viklingen i positiv retning skal AC Horsens arbejde videre med klubbens sponsorund­erlag.

Fra lavpunktet efter nedrykning­en i 2013, hvor sponsorkre­dsen dykkede ned under 200, er antallet næsten fordoblet nu, selv om klubben ikke kan råde over loungen med udsigt over banen.

Den er udlejet til et inkassofir­ma.

– Vi vil nå 500 sponsorer – aktuelt ligger vi på 365. For nogle år siden lå vi under 200, siger Kristian Nielsen, som mener væksten uden adgang til en sponsorlou­nge er et vidnesbyrd om, at klubben har gang i noget helt særligt.

– En lounge bruges til 1617 kampe om året. Det er dyre kvadratmet­er. Drømmen er, at vi får det tilbage igen, men vi bliver nødt til at være realistisk­e, siger han.

AC Horsens- direktøren fastslår, at sponsoramb­itionerne er koblet med den aktuelle situation.

– Vi er lykkedes med at gå til 365 uden en lounge med udsigt til banen. Der har vi vores Insero atrium, som vi bruger til at servicere vores sponsorer.

– En lounge er ‘ nice to have – ikke need to have.’ Gik vi ud til vores sponsorer og sagde, at sponsorbid­raget skulle øges med 25 procent mod at få lounge tilbage, og alle skulle forpligte sig til det, så tror jeg ikke vi fik den tilbage, siger Kristian Nielsen med et smil.

– Som lokale er det meget bedre med de muligheder vi har i Insero atrium end den aflange lounge tidligere. Vi kan meget bedre kommuniker­e med gæster end i en smal aflang lounge. Men det var fantastisk at kunne sidde og kigge ned på banen og gå direkte ud på pladserne, konstatere­r han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark