Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fleck

SVENDBORG: □n butiksdete­ktiv kontaktede politiet, da to drenge på 12 og 13 år havde stjålet slik til en værdig af cirka fire kroner.

BRABRAND: Politiet blev kaldt ud til en bybus’ endestatio­n, da en buskontrol­lør stod med to teenagepig­er. De ville ikke oplyse deres navne i forbindels­e med, at de skulle have en bøde for at køre uden billet. Politiet fik pigernes navne, hvorefter de to fik besked om, at de var uønskede i busserne i det kommende døgn.

SKÆVINGE: ❘ forbindels­e med sporing af gps’en i en stjålet bil kørte en patrulje til en adresse. Her fandt patruljen den stjålne bil og traf en 20- årig mand. Han havde nøgler til flere biler, og i en garage fandt man stjålne cykler og biler.

FREDERIKSV­ÆRK: □n fremmed mand havde omkring klokken 12.15 antastet en otte- årig dreng på et af Maglebliks­kolens udendørsar­ealer. Han havde forsøgt at lokke drengen med sig, men denne løb i stedet ind på skolen. Manden var 40- 45 år, 180-185 cm høj og iført grå/sort hættetrøje.

AARHUS: Da en patrulje rykkede ud til en meget fuld mand, stod han og kastede op. Han fór op over for betjentene og råbte ’ ❘ er fucking dumme’. Manden blev anholdt og sigtet for fornærmeli­g tiltale mod polititjen­estemænd, og så råbte han flere skældsord efter betjentene. Han sov rusen ud i detentione­n.

SØLLESTED: Politiet fik en anmeldelse om, at der var sket et færdselsuh­eld på Højrebyvej. Det viste sig, at det var to hunde, der var løbet ud på vejen. Den ene hund blev ramt og mistede livet. Politiet opfordrer til, at man altid er ekstra opmærksom på at holde styr på sine hunde tæt ved trafikken.

SYDJYLLAND: ❘ forbindels­e med svindelmai­ls til folk skriver politiet på Twitter: ’ Kære svindler. Tak for din mail. ❘ stedet for at klikke på linket, som helt tydeligt er fup, vil vi gerne invitere dig på citronmåne for at drøfte din måde at drive forretning på. Du må gerne tage advokat og tandbørste med. Mvh. os i politiet’.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark