Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at så skal der køres på både være østkysten og vestkysten, men vestkysten kender man som sædvanlig ikke. Har man kigget på et danmarksko­rt inden for de sidste par måneder.

Nej, det har man ikke. Så ruten skal laves om. Man har Sønderborg med, men det er ikke nok. Så dette her er en ommer. Men man skal jo ikke indrømme, at man har fejlet.

Leif Hohn Stengårdsv­ej 110 Esbjerg

at det er påfaldende, at politikere ( kommunale som lands-), når de skal bortforkla­re umådeholde­n frås, altid bruger vendingen ' det hele er foregået efter bogen'. Det var måske på tide, den ' bog' blev redigeret, så den er mere i overensste­mmelse med, hvad vælgerne anser for ret og rimeligt!

Verner Christense­n Skovbakken 12 Glyngøre

at araberne afviste selve eksistense­n af et Israel ved Peel- kommission­en ( 1937), ved FN's delingspla­n ( 1947), ved Israels grundlægge­lse ( 1948), efter seksdagesk­rigen var det ' nej' til fred, ' nej' til forhandlin­g og ' nej' til anerkendel­se ( 1967), ved Oslo- samtalerne ( 1993- 99), ved Camp David ( 2000), og da Gaza blev rømmet ( 2005). Dengang som nu vil araberne hellere bevare håbet om at ' kaste jøderne i havet' end sige ' ja' til en stat. Derfor afviser araberne Trumps fredsplan uanset indholdet.

Michael Thestrup Brønshøj

at jeg blev opereret i foden på Odense Universite­tshospital 28. januar, og så blev jeg overflytte­t til Glostrup i fredags. Og jeg vil gerne sige tusind tak, for det er så fantastisk, som personalet har været søde og rare og dygtige. De har travlt, men alligevel føler man sig godt behandlet.

Bojanca Nielsen Albertslun­d

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark