Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS fabricius2­8@ hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Idag kan du give den gas med dine ambitioner i stort og småt. Lægge storslåede planer for, hvordan du vil erobre verden. Nedskrive både dem og delmål for hvordan, du realiserer det. Du kan også kigge på, om du er på rette hylde i livet, eller om du vil sadle om til noget nyt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det kan være, du har har haft lyst til at investere i noget god kunst et stykke tid. Hvis det er sagen, så benyt de gode energier idag til at kigge lidt på det, du kan lide. Hvis du ikke er til kunst, kan det være din kreative side, du dyrker idag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil have masser af energi og gåpåmod på jobbet idag. Du kan også få virkeligt gode ideer som et lyn fra en klar himmel. Lyt endelig til dem, også hvis det er ideer, der kan hjælpe dine kolleger. Du vil nemlig være i det hjælpsomme og fælleskabs­orientered­e hjørne.

TYREN 21/4-21/ 5

Idag er vennernes og de sociale arrangemen­ters dag, og du vil med stor sandsynlig­hed være oplagt til det efter de seneste par dages opladning. Hvis du er inviterere­t til noget sjovt, så sig endelig ja. Ellers kan du sagtens være den, der fx inviterer på hygge og god mad.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du er superskarp til at sætte ord på dine tanker og følelser idag, og det kan komme dig tilgode i dit forhold til naboer, søskende og andre, du er tæt på. Du kan også få intuitive glimt med gode ideer, som du hellere må skrive ned, for de kan hurtigt forsvinde igen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Hvis du fik taget den seriøse snak med din partner igår, som åbner op for tilliden og nærheden, er der fri bane ift. at nyde romantikke­n idag. Det kan også være en god dag til at snakke om, hvordan I bedre kan hjælpe og støtte hinanden i hverdagen som partnere.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Efter nogle aktive dage med mange bolde i luften, kan du slappe lidt mere af (så meget som en tvilling nu kan). Du kan med god samvittigh­ed tage en hjemmearbe­jdsdag, hvis du kan, og ellers finde et roligt hjørne, hvor du kan puste lidt ud og samle trådene igen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Det kan være tid til familieråd idag. Er der ting i hjemmet, som trænger til et eftersyn rent praktisk? Eller kan der være følelsesmæ­ssige emner, der skal tages op? Dine børn kan have brug for hjælp til deres lektier eller støtte ift. venskaber og tilhørende kommunikat­ion.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Hvis du gerne vil have revet gamle paradigmer ned, er det tid for den slags. Det behøver ikke være et stort oprør (selvom mange vandmænd holder af den slags). Det kan være små ting, der ikke fungerer som de skal i din dagligdag. Giv dem en overhaling og erstat dem med nyt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er i dit es idag - i fin kontakt med dine følelser og dit omsorgsins­tinkt. Som krebs vil du typisk være god til at lytte til andre, og idag er din intuition særligt skarp. Du får også hjælp til at sætte meget præcise ord på dine følelser og tanker, så mange vil søge din hjælp.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Får du nok motion eller skal du have gjort noget ved det nu? Så er det en god dag at tage initiative­t til den slags på. Hvis du allerede ER i fuldt sving, så sørg for at passe dine rutiner og/eller få sat barren lidt højere for, hvad du kan. Du kan også lave motion med børnene.

FISKENE 20/2-20/ 3

Drømmer du om at videreudda­nne dig? Måske indenfor noget kreativt eller intuitivt? Som fisk vil du oftest være både kreativ og intuitiv, måske uden at være bevidst om det. Idag har du muligheden for at se mere optimistis­k på muligheder for videreudda­nnelse og kurser.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark