Ekstra Bladet

JEG ER SMIGRET OG STOLT

GENSYN MED ODENSE: 27- årige Kasper Larsen er tilbage i OB efter fem år i udlandet

- Brian Askvig Tim Kildeborg

Et par fans er mødt op for at byde den hjemvendte spiller velkommen i byggerodet i Ådalen, hvor opvisnings­banen ligner en pløjemark, og hvor vandet i Odense Å kun synes at være centimeter fra at oversvømme stisysteme­t ved OB’s klubhus.

Kasper Larsen takker de to for opmærksomh­eden og viser os vej gennem gangene og ud i det fri, hvor vi skyder nogle billeder. Han indgik kontrakt med klubben for blot en måneds tid siden, men han kender stedet ud og ind.

– Sådan her har det vel set ud siden 1970’ erne, siger den 27- årige spiller og peger på klubhuset, som snart afløses af et superligah­us med topmoderne facilitete­r. Et tegn på den udvikling, der er i gang i den hæderkrone­de klub, og som har været med til at lokke Kasper Larsen hjem.

Udlært i OB

Stortalent­et fra Sanderum er udlært i OB. Den høje forsvarssp­iller fik som OB’er sin landsholds­debut på U16, sin superligad­ebut i 2012 og tog herfra afsæt til en udlandskar­riere.

Nu er han tilbage tidsnok til i dag at stille op for OB i hjemmekamp­en mod Brøndby, når Superligae­n er tilbage efter vinterpaus­e.

– En federe kulisse til sin første kamp får man vel ikke. Det bliver spændende og sjovt, og det bliver en udfordring. Og en fed mulighed for at sparke sæsonen godt i gang, siger Kasper Larsen, som har skrevet kontrakt med OB gældende til og med 2024.

Tørster efter oprejsning

Holdet gik til vinterpaus­e med en stribe nederlag og tørster efter oprejsning og fornyet entré i top seks. Fire nederlag og en uafgjort sved i Ådalen, men selvtillid­en har ikke lidt et knæk, vurderer Larsen efter de første uger med sine nye holdkammer­ater.

– Vi er stadig kun et point fra top seks, så det hele er utroligt tæt i tabellen. Vi står godt rustet til kampen mod Brøndby, og jeg vil gerne personligt bevise, at jeg er klar til det her, siger Kasper Larsen, som er købt fri af sin kontrakt med svenske Norrköping.

Han er således ikke bare samlet op i forbifarte­n. Han er håndplukke­t.

– Jeg er smigret og stolt over, at OB ville købe mig fri på et tidspunkt, hvor jeg havde halvandet år tilbage af min kontrakt med Norrköping, men det har ikke været en mulighed, som jeg har søgt.

Elendigt vejr

– Jeg takkede først og fremmest ja til et tilbud, der var sportsligt attraktivt – og det gjorde så heller ikke noget, at det var min gamle klub i min hjemby, siger Kasper Larsen.

Odense har ikke vist sig fra sin bedste side på det seneste. Dyngvåd, grå, forblæst og kold. De fleste kan finde undskyldni­ng for at holde sig inden døre.

– Ikke alle dage er lige fantastisk­e, det er klart. Det er altid federe at spille fodbold og træne i solskinsve­jr end i regnvejr, men hvis motivation­en ligger i, at man vil være den bedste, man kan blive, så er alle ydre faktorer ligegyldig­e, siger Kasper Larsen.

– Det er min drivkraft, min motivation. Jeg vil være den bedste udgave af mig selv, og kan jeg se, at jeg rykker mig, og at mit hold rykker sig, så er det al den motivation, jeg har brug for.

– Det er, hvad jeg har oplevet her i optakten. Vi har set gode ud, stærke ud, og det har indgydet en selvtillid i truppen. Og så gør det ikke noget, at det regner eller sner eller at banen her uden for døren ligner en mark, siger han.

En federe kulisse til sin første kamp får man vel ikke

Jeg takkede først og fremmest ja til et tilbud, der var sportsligt attraktivt

 ??  ??
 ??  ?? Kasper Larsen glæder sig til at skulle i aktion mod Brøndby.
Kasper Larsen glæder sig til at skulle i aktion mod Brøndby.
 ??  ?? Larsen er i den grad kendt i OB.
Larsen er i den grad kendt i OB.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark