Ekstra Bladet

SAMMEN FINDER VI SVARENE

Sammen med læserne vil Ekstra Bladet finde svarene på de store spørgsmål, som corona- krisen har udløst

- HEINE JØRGENSEN Læs også lederen på bagsiden heine@ eb.dk

Lørdag eftermidda­g havde Ekstra Bladet premiere på en digital Helpdesk, hvor det første emne var privatøkon­omi.

Og det væltede ind med spørgsmål om, hvad der sker med førtidspen­sion og kontanthjæ­lp under den krise, som corona har udløst. Men også hvordan man skal navigere som boligejer med udsigt til renteudsvi­ng og en privatøkon­omi, der kan ende i laser.

Danskerne går sammen om at stille og få svar på de vigtigste spørgsmål

’ Lige nu står du og jeg og alle andre lønmodtage­re. Hvad skal vi gøre? Her på Ekstra Bladet har vi allerede svaret på tusindvis af spørgsmål fra bekymrede danskere i vores ’ corona live’ på eb. dk,’ skriver Ekstra Bladet chefredakt­ør, Poul Madsen, i dagens leder.

’Spørgsmåle­ne har mest handlet om frygten for selv at blive syg. Nu åbner vi en ny live, Ekstra Bladet helpdesk, hvor vi vil hjælpe dig med at få svar på, hvordan du økonomisk kommer igennem. Ekstra Bladet helpdesk er et sted, hvor danskerne går sammen om at stille og få svar på de vigtigste spørgsmål i disse uger.’

Økonomisk lavvande

Lørdag var det cheføkonom Morten Bruun Pedersen fra Forbrugerr­ådet Tænk, der samlede op på de store spørgsmål, som netop udsigten til økonomisk lavvande i både privat- og samfundsøk­onomien helt naturligt kaster af sig.

Ideen med Ekstra Bladet Helpdesk er nemlig netop at finde svar. Og ikke alene fra de eksperter, der løbende vil deltage i videochatt­en og hjælpe læserne med løsninger.

Også læserne selv kan byde ind med deres forslag og fortælling­er om, hvordan man kommer godt igennem corona- krisen både økonomisk og menneskeli­gt.

Og hvis du har et spørgsmål eller måske en god idé til et tema, som vi bør tage op, så skriv til help@ eb. dk allerede i dag.

 ?? FOTO: OLE STEEN ?? Byd ind
Ekstra Bladet Helpdesk forsøger de kommende uger at skaffe læserne svar på de vigtigste emner, der berører deres liv under corona- krisen.
De De De kommendeko­mmkommende­m dage kan du du bådee stille spørgsmål mål til ekspertern­e og selvsv komme med gode ådd råd til andre om, hvordan man får økonomien og sig selv godt igennem corona- krisen.
Søndag eftermidda­g sætter Ekstra Bladet Helpdesk på eb.dk derfor fokus på de små- og mellemstor­e virksomhed­er. Hvor kan de få hjælp? Og hvad skal de gøre for at sikre fremtiden for deres forretning?
Det vil Jeppe Rosenmejer, der er chefkonsul­ent i SMVdanmark­s juridiske afdeling, klokken 16.30 hjælpe læserne med at få svar på.
FOTO: OLE STEEN Byd ind Ekstra Bladet Helpdesk forsøger de kommende uger at skaffe læserne svar på de vigtigste emner, der berører deres liv under corona- krisen. De De De kommendeko­mmkommende­m dage kan du du bådee stille spørgsmål mål til ekspertern­e og selvsv komme med gode ådd råd til andre om, hvordan man får økonomien og sig selv godt igennem corona- krisen. Søndag eftermidda­g sætter Ekstra Bladet Helpdesk på eb.dk derfor fokus på de små- og mellemstor­e virksomhed­er. Hvor kan de få hjælp? Og hvad skal de gøre for at sikre fremtiden for deres forretning? Det vil Jeppe Rosenmejer, der er chefkonsul­ent i SMVdanmark­s juridiske afdeling, klokken 16.30 hjælpe læserne med at få svar på.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark