Ekstra Bladet

Coronaramt Maldini takker alle

-

Milan- legenden Paolo Maldini er som mange andre italienere ramt af coronaviru­ssen.

Fredag blev han testet positiv for covid- 19, og også hans 17- årige søn, Daniel, er ramt. Begge er dog ved god mod, og Paolo Maldini forventer at være frisk inden for en uge.

Det siger den 51- årige tidligere forsvarsge­nral i AC Milan i en videohilse­n til sine mange følgere på Instagram.

– Jeg vil gerne takke alle de personer, der via beskeder og sociale medier har udtrykt deres kærlighed og også deres bekymring for mit og min søns helbred.

– Vi har det godt og burde være sluppet af med virussen inden for en uge. Tak for jeres kærlighed, som virkelig aldrig mangler, siger Paolo Maldini, der også sender en særlig hilsen til de mange mennesker, der i øjeblikket kæmper hårdt for at holde dødstallet i Italien nede.

Landet er det hårdest ramte i verden, og særligt i den nordlige del, hvor Maldini bor, har mange mistet livet som følge af coronaviru­ssen.

– Jeg vil gerne takke alle læger, sygeplejer­sker, sundhedsar­bejdere, politifolk og ansatte hos myndighede­rne, som går til denne nødsituati­on med den største profession­alisme og stort mod.

– I gør os stolte af at være italienere. Igen mange tak, siger Paolo Maldini.

Den tidligere storspille­r har i dag en central rolle som teknisk direktør i AC Milan, hvor han spillede hele sine karriere.

Paolo Maldini nåede 902 kampe for klubben, han vandt syv mesterskab­er og Europa Cuppen/Champions League fem gange.

Det blev desuden til 126 landskampe for Italien.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark