Ekstra Bladet

SPØRG OM CORONA

Slyynggels­tuen ggiver svar om den farligge virus. Send dit sppørggsmå­l til slyynggels­tuen@ eb.dk

-

SWINGERE GÅR GRØNT

Kære coronabrev­kasse

Vi er nogle stykker, der efterhånde­n er ret frustrered­e over, at vores hyggelige swingerklu­b er lukket på grund af smittefare. Ja, mændene taler endda om, at de går og får ikke- coronarela­terede hævelser, både bag ørerne og længere nede. Alt er jo lukket ned, men vil det være ulovligt, hvis færre end ti af os i stedet mødes i grøntafdel­ingen i den lokale SuperBrugs­en og dyrker vores interesse?

Kærlig hilsen

Sussy Swinger

Kære Sussy

Slyngelstu­en har – iført masker – stået på hovedet i Sundhedsst­yrelsens retningsli­njer for at finde svar, men intet sted står der noget om, at et swingerbes­øg i en grøntafdel­ing er forbudt. På den baggrund vil vi mene, at I har frit spil. Men I skal jo overholde reglen om to meters afstand, så fornøjelse­n vil nok være til at overskue. Husk under alle omstændigh­eder at spritte godt af bagefter. Ikke alt er jo økologisk.

Vh. Slyngelstu­en

SKEDSOMHED

Kære curonibrev­kasse

Jeg er en yngre forstadsfr­ue, der går og keder mig lidt, fordi man ikke må forsamles. Jeg har ganske vist en lille datter, men hun gider jo ikke lege hele tiden, og det er ikke så spændende at se royalitypr­ogrammer, fordi jeg har set de fleste afsnit mange gange før og kan regne ud, hvad der sker. Min veninde Janni fortæller, at hun skal til en Dr. Esmann og have opstrammet skeden, så den bliver helt som ny. Det kunne jeg også godt tænke mig, nu hvor jeg er isseleret uden kæreste og har tid til at hele, men har lægerne overhovede­t tid til den slags kosmiske operatione­r?

Kysser fra Amalie S.

Kære Amalie

Du trænger ganske rigtigt til en ordentlig opstrammer, men må vi ikke venligt foreslå, at du får den foretaget i de øvre regioner?

Luftkys fra Slyngelstu­en

SLØJNICKE

Kære coronabrev­kasse

Jeg er direktør i en offentlig virksomhed, hvor der er er ret meget i skudlinjen lige nu på grund af en krise inden for vores faglige felt. Jeg skal i et sagligt toneleje besvare nærgående spørgsmål og insinuatio­ner fra dele af pressen, og når deres mikrofoner er pakket væk, får jeg også høvl af den minister, som holder øje med vores område. Jeg er grundigt træt af, at han soler sig i egen handlekraf­t og smider lortesager­ne over til mig – i øvrigt godt hjulpet af en stram cheftante i hans bagland. Hvad gør jeg?

Venlig hilsen

Søren B. Kære Søren

Hvis du har adgang til smitsomme partikler, kan du jo overveje diskret at spraye hans mikrofon før næste pressemøde. Sørg derefter for, at han bliver lyntestet, hvis du også har udstyr til det. Ryger han i et par ugers karantæne, vil det give dig ny arbejdsro og plads til at shine. Vh. Slyngelstu­en PS: Med tanke på de nye strafferam­mer har du ikke idéen fra os, vel?

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ??
FOTO: RITZAU SCANPIX

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark