Ekstra Bladet

SÅDAN KRADSER KRISEN

Frontberet­ning fra Slyngelstu­ens coronapane­l

-

BYGGER MUR MOD VIRUS

Ferdinand von Krak, Klampenbor­g:

– Så skete det. Naboens har fået corona, og de er ellers så høflige og har gode manerer. Men man kan snart ikke tro på noget. Derfor har jeg hyret et polsk håndværker- sjak til at bygge en høj murstens- mur rundt om hele matriklen, så det der virus-væsen ikke kan komme ind. For det siges jo, at man mister smagssanse­n, mens man er syg, og det ville være en katastrofe, hvis jeg ikke kunne smage rødvinen og trøflerne.

IKKE TIL AT HOLDE UD

Line Lone Lærke, Korsør:

– Om lidt bliver jeg bare sygt S❘NDSSYG! Jeg kan slet ikke holde ud at gå rundt i det her fængsel, mens solen bare bager ned. Og nu siger hende den gamle og sure statsminis­ter, at vi skal holdes indespærre­de til efter påske. Hvad fanden er meningen? Hvorfor skal det viruslort gå ud over mig og vennerne?

Det er sgu da ikke os, der har været i Kina. Jeg har i hvert fald ikke. Jeg ved ikke engang, hvor det ligger.

ANMELDELSE BLEV AFVIST

Hanne Holme Olstrup, Aabenraa:

– Jeg forstår efterhånde­n godt, at coronaviru­ssen bliver ved med at hærge. Forleden fulgte jeg sundhedsmy­ndighedern­es opfordring til at anmelde naboer, der opførte sig uansvarlig­t. Det har mine altid gjort. Men den flabede dame i telefonen sagde, at hun ikke havde tid til at tale med mig, og at opfordring­en var en misforståe­lse. Hvad ligner det? Vi lever simpelthen i en diktaturst­at.

DYRKER TELEFON-SEX

Peter Pas, Frederiksh­avn:

– Vi har lavet flere læsegruppe­r på nettet, og det fungerer sgu meget godt. På et tidspunkt skal jeg til eksamen, så jeg kan lige så godt bruge tiden fornuftigt. Og apropos fornuftigt: Jeg hygger mig også rigtig meget med en masse telefon- sex med kæresten. Ret fedt. Men det skal ❘ ikke skrive. Nå, nu ringer det på døren. Det er min mor, der kommer med aftensmad og rent tøj. Hun er bare så sej.

GRATIS RUGBRØD

Bjarne Waders, Marstal:

– Det er godt, at ❘ ringer. For jeg har bagt så mange rugbrød, at jeg ikke har plads til flere i fryseren. Og dem på vejen har alle fået flere, end de kan spise. Så skriv endelig, at man bare kan komme forbi og forsyne sig. Bagningen er i øvrigt god motion, for der skal hugges godt med brænde for at holde bageovnen kørende. □llers går det stille og roligt. Jeg har hængt mørklægnin­gs- gardinerne op. Man kan jo aldrig vide.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark