Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

NÆSTVED: □n 24- årig udlænding blev klokken 15.30 afsløret af en butiksdete­ktiv i Bilka, da udlændinge­n forlod butikken iført et par stjålne sko uden at betale. Manden var gået ind i et prøverum og var kommet ud med skoene på fødderne. Der blev også fundet en peberspray på manden.

HELSINGØR: □n eller flere ukendte gerningsmæ­nd har stjålet diesel fra tre parkerede varebiler på Bøgebakken og Marienlyst Allé. Tyveriet var sket ved at bore huller i dieseltank­en. Der var også stjålet værktøj.

RINGSTED: □n treårig dreng faldt klokken 5.48 ud af et vindue på første sal i en ejendom i Hjelmsømag­le. Drengen var faldet fire meter ned og landede i en busk. Det var lykkedes drengen at åbne børnesikri­ngen på vinduet. Han lader til at være sluppet fra uheldet med skrammer.

LEJRE: □t anmeldelse om et skud ved Åsen i □jby viste sig at være en nytårsrake­t, som en 54- årig mand havde affyret tæt ved et hus. Den 54- årige erkendte at stå bag affyringen mod en nabos hus på grund af nabostridi­gheder. ❘ngen kom noget til.

AARHUS: □n 26- årig kvinde blev klokken 19.25 udsat for vold på Paludan- Müllers Vej. Kvinden gik på en pplads, da to mænd råbte noget. Den ene gik hen mod hende og slog hende med knytnæve i hovedet. Kvinden havde ikke set manden før.

GRENAA: Klokken 1.30 fik politiet en anmeldelse om brand i et kolonihave­hus i Haveforeni­ngen Fælleskær. ❘lden nåede at brede sig til to nabohuse. To af de tre udbrændte totalt. Branden efterforsk­es.

SAKSKØBING: Klokken 18.48 ringede en bekymret borger og fortalte, at en mand gik rundt på Havnegade og viftede med en meget lang køkkenkniv. □n patrulje kørte til stedet og fandt hurtigt frem til en 55- årig mand, som fik konfiskere­t sin kniv og blev sigtet efter knivloven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark