Ekstra Bladet

Kriminelt opgør: Lokket hen til legeplads og tævet

- SUNE FISCHER FOTO: JAKOB JØRGENSEN fish@ eb.dk

Et opgør mellem aktører i Odenses kriminelle indvandrer­miljø synes at være i gang, erfarer Ekstra Bladet fra kilder med indsigt i miljøet.

Konkret er der tale om personer med tilknytnin­g til forskellig­e klaner, der ifølge kilderne er raget uklar med hinanden.

Gennem den seneste måneds tid har der været mindst to episoder i forbindels­e med opgøret.

For godt en måned siden blev en mand fra den ene side af konflikten under påskud om fred og fordrageli­ghed lokket til en legeplads, der ligger ikke langt fra Vollsmose- bebyggelse­n.

Her dukkede maskerede mænd frem fra forskellig­e skjul og gennemtæsk­ede manden.

Lokket i fælde

Forrige weekend skal episode nummer to have fundet sted. Her blev en anden mand lokket i en fælde og ført bort i et kidnapning­slignende forhold, fortæller kilderne. Efter et døgns tid blev vedkommend­e sluppet fri igen.

Kilderne kender ikke til baggrunden for opgøret, men siger samtidig, at der har været uro i miljøet siden Black Army- bandens opløsning i 2017.

Tidligere bande- allierede er angiveligt blevet uvenner, og der indgås skiftende alliancer, som er svære at gennemskue for udenforstå­ende. Hos politiet er man opmærksom på sagen:

– Fyns Politi er bekendt med de to episoder, og de er under efterforsk­ning. Foreløbigt er der ingen anholdte i sagen, siger Jesper W. Pedersen, vicepoliti­inspektør. Han ønsker ikke at kommentere et muligt motiv.

En mand fra den ene side af konflikten blev for en måned siden lokket hen til en legeplads, der ikke ligger langt fra Vollsmose- bebyggelse­n. Det er uklart, hvilken legeplads der er tale om.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark