Ekstra Bladet

Direktøren besøgte Hanne efter klage

-

Før den 71- årige udlejer Hanne Klausen stillede sig frem i Ekstra Bladet og kritisered­e Bestseller og milliardær- ejeren Anders Holch Povlsen for ikke at ville betale den kommende husleje til hende og 200 andre, var brevet om den manglende betaling det eneste, som hun havde hørt fra modekoncer­nen.

Men det har efterfølge­nde ændret sig. Bestseller­s finansdire­ktør, Thomas Børglum Jensen, var således i går til kaffemøde hos Hanne.

Flink

– Det var rart endelig at se ham. Jeg sagde, han skulle have reageret før og ringet mig op. Det beklagede han meget, siger hun og understreg­er, at han var ’vældig flink'.

– Jeg sagde til ham, at du virker meget sympatisk – meget mere sympatisk end det brev, du havde sendt. Han erkendte, at han nok godt kunne have gjort det bedre med brevet.

Det afholdt hende dog ikke fra at holde fast i sin holdning.

– Når jeg får min kreditfore­ningsregni­ng, skal jeg så bare sende den videre til dig, spurgte jeg ham. Så smilte han bare og sagde, at jeg også måtte have forståelse for deres problemer. Han skulle nok love mig, at jeg ville få mine penge – det var bare ikke lige nu.

Hanne Klausen sendte i går en mail til Bestseller, hvor hun takker for besøget, men samtidig fastholder, at hun skal have sine penge betalt rettidigt.

Til TV Midtvest siger finansdire­ktøren, at han godt forstår, hvis udlejeren stadig føler sig presset.

– Jeg tror, der er en fælles forståelse for begge sider i den her situation. Og jeg lytter selvfølgel­ig også til, at Hanne synes, at vi har sat hende i en svær situation. Hun er ikke en stor udlejer med en masse lejemål, og vi anerkender helt sikkert, at det er en svær situation, så det skal vi gøre vores yderste for at finde en løsning på, siger han.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Når man er landets rigeste, så må man tage sit ansvar, mener butiksejer­en fra Holstebro stadig efter kaffemøde.
FOTO: ERNST VAN NORDE Når man er landets rigeste, så må man tage sit ansvar, mener butiksejer­en fra Holstebro stadig efter kaffemøde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark