Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

En dejlig hjemmelørd­ag er sandsynlig­vis lige, hvad du har brug for. Og skulle vejret være for kedeligt til en gåtur, eller gider du bare ikke rigtigt fare så meget rundt, kan du få indhentet det forsømte ift. din yndlingsse­rie på streamingt­jenester eller fordybe dig i en god bog.

LØVEN 23/ 7-23/8

Det bliver en hyggelig lørdag sammen med familien. På trods af Coronakris­en er I alle ved godt mod og indstillet på at slappe af hver for sig og sammen. At invitere gæster vil være oplagt - selvfølgel­ig iht. alle forholdsre­gler - og det vil gøre jer alle godt at være sammen.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din lørdag bliver også helt fantastisk med masser af hyggelige møder med gode venner eller familie (uanset om det er virtuelt eller fysisk). Du vil kunne underholde et helt selskab med lethed og også nyde at indgå i dybere samtaler om livets store og små spørgsmål.

TYREN 21/4-21/ 5

Du er i humør til at lave mad til andre og have gæster, du kan hygge om. Så du bruger noget af dagen på at handle og forberede et lækkert måltid til nogle særligt udvalgte gæster. Du er super social og lige i humør til at underholde, blive underholdt og bare nyde livet.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil hygge dig rigtig meget ved at være sammen med egne eller andres børn i dag. Du er nemlig selv i det legende hjørne og i god kontakt med din indre eventyrer. Hvis I er taget i sommerhus, er det frem med Ludospille­t, Besserwiss­er eller skak. Det vil alle hygge sig med.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Drømmer du om at komme ud at rejse, så snart Europa lukker op i gen? Så kan du bruge noget af lørdagen på at google dig frem til, hvor du kan slappe rigtigt godt af og få tilfredsst­illet din nysgerrigh­ed efter at møde mennesker fra andre kulturer og livssyn.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Hvis det er længe siden, du er blevet klippet, kan du finde på at lave en spontan aftale med din faste frisør eller endda finde på at få en ny frisure, få farvet håret eller på sætte dit tøj sammen på en ny måde. Hvis du er mand, kan det være skægget ryger, så du er forårsklar.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan have behov for noget sparring på dit arbejdsliv, både hvis du er ramt af Coronafyri­nger eller risiko for samme, og hvis du passer dit arbejde som sædvanligt. Der er mange forandring­er i spil, og det kan en god coach eller anden form for rådgiver give gode råd om.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du bruger noget af lørdagen til at tænke over, hvordan dine inderste værdier matcher dit arbejdsliv og nuværende karriere. Det kan være foranledig­et af processer, der allerede var i gang indeni dig ,eller det kan være trigget af alle de forandring­er, Coronakris­en medfører.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du er målrettet, intiativri­g og super strukturer­et i dag. Du er lige i humør til at få organisere­t en kaffeaftal­e med veninder eller venner og kombinere det med at komme ud i det spirende forårsvejr. De andre vil være glade for dit initiataiv og takke dig for at række ud.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Den gode energi fra i går fortsætter, så nyd endelig samværet med din kæreste eller partner maksimalt. I vil begge være kærligt anlagt og have lyst til at være tætte, dyrke intimitet og sex. Det vil være perfekt at runde en hyggelig dag af med at lave en lækker middag sammen.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er i humør til at lave lidt research på nettet i dag angående andre kulturer eller nogle kulturfors­kelle, du har oplevet i din egen dagligdag. Det kan være, fordi du har fået nye kolleger fra andre lande og gerne vil forstå dem bedre. Det kan også være fordi, du elsker at rejse.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark