Ekstra Bladet

Medie: Sisto rejst hjem uden tilladelse

-

Den danske fodboldspi­ller Pione Sisto er rejst til Danmark uden at have fået lov af sin spanske klub, Celta Vigo. Det skriver den spanske sportsavis AS, efter at radiostati­onen Cope Vigo bragte historien.

AS skriver, at danskeren har forladt byen Vigo efter at have været i karantæne i 14 dage i forbindels­e med hele situatione­n i landet med coronaviru­s.

AS skriver videre, at Pione Sisto først gav klubben besked, efter at han havde forladt Vigo og var på vej til Danmark.

Mediet beretter videre, at sagen vil blive behandlet internt i Celta Vigo, og at den i sidste ende kan resultere i en bøde til danskeren.

Ifølge AS er den øvrige Celta- trup fortsat i karantæne, og spillerne befinder sig i deres hjem.

Spanien er hårdt ramt af coronaviru­s. Ifølge en opgørelse fredag fra Johns Hopkins University, som hele tiden opdaterer antallet af smittede og døde, så er der i landet i alt registrere­t 4858 døde med forbindels­e til coronaviru­s.

Måtte give en middag

Pione Sisto gjorde sig senest upopulær i klubben i slutningen af januar, da han ikke lagde skjul på sin utilfredsh­ed i forbindels­e med en udskiftnin­g i et opgør i Primera Division.

Det affødte kritik fra Celta- træner Óscar Garcia, og ifølge avisen Faro de Vigo blev enden på det hele, at den 24- årige dansker skulle betale en middag til sine holdkammer­ater.

Den spanske række ligger i øjeblikket stille som følge af coronaviru­s.

Ritzau

 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? 7. Pione Sisto var senest i kamp for Celta Vigo marts og er noteret for to ligamål i sæsonen.
FOTO: CLAUS BONNERUP 7. Pione Sisto var senest i kamp for Celta Vigo marts og er noteret for to ligamål i sæsonen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark