Ekstra Bladet

i øvrigt mener

-

at der ikke er noget så galt, at det ikke er godt for noget. Coronaen har gjort mere godt for klimaet end en million elbiler.

I. Lund Dagmarsgad­e København

at vi overvejer at udvandre til Danmark eller Norge. Vi vil bo i et land, som beskytter sin befolkning mod covid-19- sygdommen. Tager I imod svenskere i Danmark?

Peter A Rosén Chefredakt­ör Oskarshamn­s-Nytt

at så læser man i dagspresse­n, at EU godkender den danske støtte til landets næringsdri­vende. Det skal Margrethe Vestager og samtlige parlaments­medlemmer efter min mening ikke blande sig i. De er jo tre til fire måneder bagefter med seriøse tiltag og beslutning­er vedrørende coronakris­en.

Per Voetmann Hør

at jeg synes, det er lidt forkasteli­gt, at Coop tænker mere på profit end at få færre folk i butikkerne. Der er rigtig mange singler i Danmark, og statsminis­teren har lige opfordret dem, der kan handle online, burde gøre dette. Men på Coop.dk skal man handle for 500 kr. for at få leveret, og det er et pænt stort indkøb, når man bor alene og skal handle, som man plejer uden at hamstre.

Så i denne virustid burde Coop måske tænke mindre på profit og i stedet prøve at få færre folk i butikkerne og evt. sætte minimumsgr­ænsen for onlinekøb til det halve.

Henrik Falkengaar­d Odense

at det må anses for væsentligt, at alle banker holder åbent, når vi når til 31. marts. Burde bankverden­en ikke udvikle et fælles sæt regler for adgang under al mulig hensyntage­n til smitte, gerne fra indgang og ud på fortove og pladser?

Tom Frederikse­n Kommandant­højen Rønne

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark