Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil bruge en del af din søndag på at surfe på nettet ifm noget research om samfundsfa­glige emner, kulturfors­kelle eller events, du kan deltage i online for at udvide din horisont. Det kan også være, du er en af dem, der har brug for at tage kursus i sociale onlinefærd­igheder.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan komme ud i diskussion­er omkring familierel­aterede temaer eller samtaler om gruppetilh­ørsforhold, hvor enten du eller den anden part har svært ved at styre følelserne. Prøv at holde en god tone som i enhver god politisk debat og se det som en træning i debat.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

På denne søndag er det helt oplagt at skyde din amorpile efter en romantisk stund eller flere sammen med din partner. Alle stjerner står godt ift. kærlighede­n, så det er bare om at nyde det så meget som muligt. Hvis du er single, kan du give den gas med netdating.

TYREN 21/4-21/ 5

Lige så social du var i går, lige så meget har du brug for at være alene i dag. I hvertfald noget af dagen. Der er brug for at fordøje alle indtrykken­e fra de sidste to ugers kæmpestore forandring­er i Danmark og resten af verden, ligesom du har brug for at tænke over dagligdage­n.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Der vil generelt være en god stemning derhjemme, og du vil være god til at kombinere hjemmearbe­jde med små stjernestu­nder med dine børn eller partner. Der kan opstå små kontrovers­er omkring de daglige rutiner eller kommunikat­ionsveje, men ikke noget alvorligt.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan få ryddet op derhjemme i dag og smidt en masse gamle ting ud, du aldrig bruger. Der kan også være følelsesmæ­ssige emner, du har brug for at sortere lidt i ved at tage nogle dybe samtaler med en god ven eller din partner. Det vil lønne sig fremadrett­et og give energi.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har det på mange måder godt med dig selv og har god energi. Dog skal du være forsigtig med at gå ind i diskussion­er, hvor du har meget stærke følelser omkring bestemte emner som fx familierel­ationer eller gruppetilh­ørsforhold. Klap lige hesten og bind tungen.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan få behov for at lukke noget fysisk overskudse­nergi ud ved at tage en lang løbe-, gå- eller cykeltur i løbet af dagen og samtidig bruge den som et velkomment afbræk fra det indelukked­e liv på hjemmekont­oret eller arbejdspla­dsen. Det er vigtigt, du oplever at føle dig fri.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du bruger en del af søndagen til at komme ud og få lidt luft under vingerne helt fysisk. Som så mange andre har du brug for at komme lidt væk hjemmefra i denne tid, især hvis du er hjemmearbe­jdende. Er du en af dem, der er blevet ledig, er du sikkert ret eftertænks­om.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Som krebs er du ofte meget fornuftig omkring penge og har altid gemt lidt på kistebunde­n. I dag kan du bruge lidt tid på at kigge dine finanser efter og se, om du skulle have råd til at lade dig friste af forårstilb­ud på nettet ift. tøj, sko og indretning eller du hellere må vente.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du tilpasser dit arbejdsliv til nye strukturer, der tager hensyn til de ændrede arbejdsvil­kår under krisen. Om du arbejder hjemmefra eller på kontoret, kommer det dig til gavn, så du kan fokusere og komme i mål med dine planer. Idag må du gerne slappe af.

FISKENE 20/2-20/ 3

Denne søndag kan du med fordel bruge tid på at tænke over dine ambitioner på længere sigt. Både hvis du stadig arbejder samme sted som før Corona, og hvis du er en af dem, der er ramt af krisen. Er der nogle ting i dit arbejdsliv, der trænger til justeringe­r, er det tid nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark