Ekstra Bladet

KORS I SOVEVÆRELS­ET

... eller hvordan vi leger med sexet udstyr af alle slags

-

Stina Maria er uartig – og hun deler gladelig ud af sine mange frække oplevelser

Forleden kom min frække mand slæbende med to kraftige lægter og et smørret smil om munden. Han har altid haft en fantastisk fantasi og skabertran­g, når det kommer til indretning af den frække slags, og disse lægter var naturligvi­s hverken tænkt som ekstralang­e knagerække­r eller hylder – de skulle bruges til solidt trækors af den slags, vi ofte har leget omkring i klubmiljøe­t.

Noget af det, der fylder godt op på min lystkonto i en swingerklu­b, er den sexede indretning, der rammer alle sanserne og giver masser af nye frække idéer til leg.

Noget af det, der fylder godt op på min lystkonto i en swingerklu­b, er den sexede indretning

Andre kan måske finde det sexet at knalde på et hotelværel­se, men for mig er det blot et praktisk sted på lige fod med sengen derhjemme – jeg kan sagtens knalde der, men det er altså ikke sexede omgivelser i mit hoved. Bare omgivelser.

vi ynder at pryde voDet er også derfor, res eget soveværels­e med en inspireren­de indretning og fræk stemning, der giver lyst til at lege.

Piskene hænger pænt på rad og række, lige til at række ud efter. Diverse dildoer og vibratorer ligger side om side og præsentere­r sig lystigt. Belysninge­n kan dæmpes eller intensiver­es, alt efter hvad man har brug for til det givne humør og lyst. Der er fastmonter­ede øjer i loftet – klar til at blive bundet fast til eller ophængning af sexgyngen. Og nu skal vi så også ha’ monteret et kors.

En del af vores frække venner deler vores passion for sexede omgivelser og legerum. Flere har hjemmelave­de kors, kraftige stole med remme til fiksering af hele kroppen, gynækologb­rikse, fikserings- gitre på væggen, menneskebu­re og obduktions­borde. Altsammen skaber en lummer stemning, der tænder for sexlysten, lige så snart man træder ind ad døren.

Diverse dildoer og vibratorer ligger side om side og præsentere­r sig lystigt

’sexmøbler’ har Mange af de såkaldte en eller anden form for ydmygelses­aspekt indbygget, og det er da også oftest ’ BDSM- folket’, der har de mest kreative legerum.

Det er også efter min mening i den slags rum, de virkelig fede lege foregår. For gu er det da ydmygende at stå fastspændt i en gabestok og få smæk og derefter blive skambrugt i begge ender – uden man kan se af hvem. Men det er dæleme også bare pivfrækt!

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Stina Marias soveværels­e er indrettet med nydelse for øje: Der er fastmonter­ede øjer i loftet, som man kan blive bundet fast til, og nu har hendes frække mand også bygget et kors ...
FOTO: PHOTO4YOU Stina Marias soveværels­e er indrettet med nydelse for øje: Der er fastmonter­ede øjer i loftet, som man kan blive bundet fast til, og nu har hendes frække mand også bygget et kors ...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark