Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SEJERØ: □n 75-årig mand blev forbrændt, da der klokken 21.25 gik ild i udsivende gas i hans bolig. □fter et lægetilsyn blev den 75årige fløjet til Rigshospit­alet til behandling for diverse brandsår. AARHUS: □n 17- årig dreng gjorde kl. 18 flere personer utrygge, da han gik og råbte ad dem på gaden omkring Musikhuset. Den 17- årige var tydeligt beruset og virkede aggressiv, og da patruljen kom frem, forsøgte han at løbe fra dem. Under anholdelse­n spyttede han efter betjentene.

SORØ: □n kvinde blev udsat for en blotter, da hun sad i en parkeret bil på Fægangen klokken 7.22. Manden stod i udkanten af en skov og havde en hvid hund med sig.

SKIBBY: □n tømmerflåd­e med en pige drev kl. 16.41 væk fra kysten syd for Selsøvej. Politi, brandvæsen og en helikopter blev sendt til stedet. Fra helikopter­en kunne det konstatere­s, at pigen også var i selskab med en voksen. De blev hjulpet i land. ASSENS: □n mand havde både en svensknøgl­e, en polygrip- tang, et bøjet søm omviklet med rød tape og ståltråd, en peberspray samt en kniv med 7,5 cm blad, da politiet kl 0.40 visiterede ham i Østergade. Han blev sigtet efter knivloven. HASLE: □t ukendt antal dåseøl, en cd- afspiller samt en sort forstærker var udbyttet under et indbrud i en idrætsfore­ning på Damløkkeve­j. Tyven var kommet ind gennem kælderdøre­n. LEJRE: To biler kørte kl. 10.35 sammen i krydset Bygaden/ □lverdamsve­j. □n 84-årig mand var kørt frem over vigelinjen og ramte en bil ført af en 31- årig mand. ❘ngen af parterne kom til skade ved uheldet. TILST: Under en ransagning i en lejlighed fandt politiet flere poser med hash, en del kontanter og en strømpistr­ol, som blev beslaglagt. Desuden blev fundet effekter, som politiet mener er stjålet. Den 21- årige beboer blev sigtet. ODDER: □n lade ved på Dyngby Møllevej brændte klokken 11.35 helt ned. □jeren på stedet havde placeret et varmetæppe på et batteri i sin bil, og det antændte pludseligt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark