Ekstra Bladet

NERVØS FOR KÆRESTEN

Den syvdobbelt­e speedway verdensmes­ter Nicki Pedersen er testet postiv for coronaviru­s

- POUL FERDINAND pf@ eb.dk

Nicki Pedersen er testet positiv for coronaviru­s.

Det meddeler den danske speedway- stjerne tirsdag. Samme dag som han fik svar fra testen, der viste sig at være positiv for den grusomme virus.

Flere end 2800 danskere har fået samme besked, og frygten for covid- 19 har for længst sat sine spor i det danske samfund.

Heldigvis har den 42- årige fynbo ikke haft alvorlige symptomer, og trods omstændigh­ederne fejler humøret hos den syvdobbelt­e verdensmes­ter ikke noget.

Ikke bange for at dø

– Jeg har det sådan set godt, og er ikke nervøs. Det føles mest som en almindelig influenza, og jeg har ikke haft problemer med åndedrætte­t, siger Nicki Pedersen i en pressemedd­elelse.

Ekstra Bladet har talt med speedway- stjernen, der uddyber sine tanker omkring situatione­n.

– Jeg kender min krop rigtig godt, og jeg har ikke været bange for at dø. Jeg har ikke haft vejrtrækni­ngsproblem­er, så derfor har jeg ikke været bange eller nervøs, siger Pedersen til Ekstra Bladet.

Det danske speedwayik­on mærkede de første symptomer, efter han kom hjem fra England 19. marts.

Sløje

– Jeg begyndte at hoste, og siden fik jeg hovedpine samtidig med, at jeg blev meget træt og fik ondt i kroppen. Efterfølge­nde havde jeg et døgn med diarré og et par dage med mild feber, fortæller han i pressemedd­elelsen, som er at finde på hans Facebookpr­ofil.

På grund af de hidtidige restriktio­ner på coronatest var det dog først mandag, at han fik lov til at blive testet, og tirsdag kom så det positive svar fra Kolding Sygehus.

– Nu har jeg det bedre, og jeg tror, jeg er ovre det værste, forklarer Nicki Pedersen, der ikke har været sammen med sine børn, Mikkel og Mikkeline, siden han fik symptomer.

Til gengæld er han nervøs for, om hans samlever,

Anna Natascha Öhlin Hoe og hendes datter, Liva, er blevet smittede.

– De er ikke blevet testet, men er begge begyndt at blive sløje, så jeg er næsten sikker på, at de er smittede, forklarer Nicki Pedersen, der ligesom resten af speedwayel­iten venter på, hvornår sæsonen kan komme i gang.

Afviklinge­n af de respektive ligaer i Europa skulle allerede have være startet, men coronaviru­s har også bremset denne sportsgren.

Nicki Pedersen kører i denne sæson for Grudziadz, Rospiggarn­a, Holsted og Sheffield.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark