Ekstra Bladet

VILDT LUKSUSLIV I DUBAI

FITNESS-BABE PÅ EVENTYR: Danske Helene Hüttmann bor i Dubai og har stor succes som personlig træner for flere af landets rigeste familier. Men vejen dertil har ikke været nem

- NANNA BAY MADSEN FOTO: HENNING HJORTH nbm@ eb.dk

For snart tre år siden satte den dengang 24- årige Helene Hüttmann sig ombord på et fly med kurs mod Dubai.

Uden penge på kistebunde­n, men med en lang række drømme, træningsgr­ej og en stor eventyrlys­t i bagagen.

Kort inden Helene Hüttmann, der i dag er 27 år, besluttede sig for at drage mod Dubai og begynde et liv der, var hun i en årrække bosat i Monaco sammen med sin daværende kæreste, den danske speedwayst­jerne Nicki Pedersen.

– Jeg opgav alt og flyttede til Monaco dengang. Jeg troede, jeg skulle giftes og have børn med den mand, jeg boede med. Men det viste sig, at jeg skulle noget helt andet, fortæller hun.

Efter sit eventyr i Monaco var der noget i hende, der sagde, at hun ikke var klar til at flytte hjem til Danmark igen.

– Jeg var ikke klar til at flytte hjem til Danmark, for jeg var ikke færdig i udlandet. Hvis jeg flyttede hjem, ville det køre i samme rille.

– Jeg skulle bare noget nyt, fortæller Helene, hvis liv man for nylig har kunnet følge i dokumentar­serien ’ Dubais danske damer’ på DR.

Satsede det hele

Derfor begyndte Helene Hüttmann at se sig om efter steder i verden, hvor der var mere gang i den end i Monaco, hvor hun kom fra.

Valget faldt hurtigt på Dubai.

– Jeg har rejst en del i Dubai. Jeg synes, der er lækkert og stort og vildt og voldsomt. Det skulle være bedre end Monaco, og så tænkte jeg, at i Dubai, der er der gang i den, og liv og glade dage og unge mennesker, så det var perfekt, forklarer hun.

Selvom Helene Hüttmann med egne ord ikke havde nogen penge, havde hun et brændende ønske om at starte et liv i Dubai og starte en karriere som personlig træner.

– Før i tiden arbejdede jeg som frisør, men det kræver, at man arbejder meget indenfor og har de samme kunder samme sted.

– Jeg ville gerne leve et liv, hvor jeg var fri, og hvor jeg kunne gøre, hvad jeg ville. Jeg ville gerne kunne arbejde worldwide og kunne flytte mit kontor rundt. Det tiltalte mig.

Jeg ville gerne leve et liv, hvor jeg var fri, og hvor jeg kunne gøre, hvad jeg ville

 ??  ??
 ??  ?? Helene måtte kæmpe hårdt for at starte både et nyt liv og en virksomhed op fra bunden – men det lykkedes.
Helene måtte kæmpe hårdt for at starte både et nyt liv og en virksomhed op fra bunden – men det lykkedes.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark