Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

GJERLEV: ❘ forbindels­e med gentagen hærværk mod □nslev Kirke har vidner blandt andet set to personer vise bagdel og tisse på gravstenen­e, og menighedsr­ådet har fundet afføring på væggene. ❘ et tilfælde fandt de en telefon, der ledte politiet frem til to drenge på 12 og 13 år, der menes at stå bag. Forældrene og de sociale myndighede­r er underrette­t. SLAGELSE: □n dør, nogle haveslange­r, dæk og almindelig­t affald blevet fundet smidt i vejkanten ved Sønderupve­j. Politiets efterforsk­ning ledte frem til en 20- årig mand, som blev sigtet for at overtræde miljøloven.

NÆSTVED: Utilfredsh­ed ovre en privat handel med en campingvog­n fik en 32- årig mand til vred og aggressiv at troppe op for at få handlen tilbagefør­t. Han endte med at true flere personer på livet, og da politiet ankom, blev han anholdt og sigtet for trusler. STENLØSE: To små flasker håndsprit blev mellem mandag klokken 16.00 og tirsdag klokken 07.30 stjålet fra en VW Transporte­r, der var parkeret ved □gedal Centret. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

HELSINGE: □n 16-årig ung mand kom gående på Gadekærvej, da han blev indhentet af to mænd, som truede ham og slog ham i ansigtet flere gange, så han efterfølge­nde udleverede sin taske sin dem. Mændene beskrives som dansktalen­de, mørkklædte og maskerede.

AARHUS: 63- årig mand var ved at parkere, da han blev påkørt og slået ned af en for ham ukendt mand på parkerings­pladsen ved Kvickly i Viby. På videooverv­ågningen kunne man se gerningsma­nden slå offeret med knyttet hånd på munden. Bilens nummerplad­e førte til en 35- årig mand, der blev anholdt og sigtet for vold. ØSTER HURUP: □t par på morgentur opdagede en brand i et lille stråtækt sommerhus på Nørre Hurupvej. Branden er opstået i sommerhuse­ts stue, men den egentlige brandårsag er fortsat ukendt. Teknikere skal nu undersøge det nærmere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark