Ekstra Bladet

HÅNDVÆRKER­LIR

- DITTE LUNDE

Knæbeskytt­else

Knælommen, der har luftig mesh på bagsiden for ekstra ventilatio­n, passer til Blåkläders knæpuder 4027 og 4057, og den leveres i tre størrelser. På grund af dens materiale og design, som er 100 procent polyester og med stræk, lover Blå Kläder, at knælommen er yderst behagelig. Det er muligt at justere den øverste del med elastikken. Knæbeskytt­elseslomme­n bruges for eksempel sammen med shorts, hvis du samtidig har brug for knæbeskytt­else.

Pris ( vejl.):

189 kr. ekskl. moms Find forhandler: www. blaklader.dk

Handsker af flasker

OX- ON introducer­er nu en ny handskelin­je af genbrugsma­terialer. Der er tale om en ny miljøvenli­g handske, der hedder Recycle, hvor 50 procent er fremstille­t af genbrugspl­astik fra sodavandsf­lasker. Flaskerne sorteres, renses og brydes ned i mindre stykker. Disse stykker bliver bearbejdet og smeltet om til små plastikkug­ler, som man bruger til at spinde polyesterg­arn af. Det er dette polyesterg­arn, der bruges i OX- ONs nye handsker. En- to halvliters­flasker kan blive til et par handsker.

Pris ( vejl.):

Ikke oplyst

Find forhandler: www.ox- on.dk

Solkasket

Denne solkasket giver beskyttels­e mod stærk sollys både via skyggen foran, men også via materialet, der dækker ørerne, siderne og nakken. Så nu er det slut med en postkasser­ød nakke om sommeren. Kasketten har samtidig ventilatio­nsøjer på strategisk­e steder, så der er god gennemluft­ning. Der er også en snor til at justere formen, så den passer og bliver siddende. Grundmater­ialet, som er i 100 procent bomuld, er UV- certificer­et op til UPF 50+.

Pris ( vejl.):

129 kr. ekskl. moms

Find forhandler: www.sneackersw­orkwear.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark