Ekstra Bladet

HÅNDVÆRKER­KLUNS

- DITTE LUNDE

Hurtigtørr­ende shorts

Snickers Workwear har lanceret disse arbejdssho­rts til intenst arbejde, når du arbejder i sommervarm­en eller indenfor i høje temperatur­er. Shortsene er fremstille­t i et hurtigtørr­ende materiale for øget komfort. Samtidig giver strækpanel­er også ekstra komfort, og de aftagelige hylsterlom­mer er bekvemme og tilbyder en let adgang til værktøjet. Disse kan også effektivt aftages inden vask. Der er refleksdet­aljer bagpå shortsene samt baglommer med lynlås. Shortsene fås både i sort, mørkeblå og grå.

Pris ( vejl.):

849 kr. ekskl. moms

Find forhandler: www.snickerswo­rkwear.dk

Beskyt dig i solen

Med foråret og sommeren kommer solen, og det er vi mange, som glæder os til. Men med solen kommer der også solskoldni­nger. Røde, brændende skuldre er noget, som de fleste gerne vil undgå, men på en travl dag på byggeplads­en er der ikke altid lige tid til at få noget solcreme på. Det har Helly Hansen fundet en løsning på. Med kollektion­en Solen har de skabt åndbare trøjer, som kan modstå solens farlige UV- stråler. Helt op til 50+ UPF. Samtidig lover Helly Hansen, at produktet er designet sådan, at du vil forblive tør og svedfri, selv på de varmeste sommerdage.

Pris ( vejl.):

500 kr. inkl. moms

Find forhandler: www. hellyhanse­n.com

Komfortabe­lt strækstof

Blåkläder lover med deres nye 4- vejs strækstof, at bukserne er så behagelige at have på, at du aldrig vil tage dem af igen. På billedet ses en håndværker­buks i 4- vejs strækstof. Bukserne har en smallere pasform, og for endnu bedre komfort er der elastik i taljen. Buksen har knælommer med åbning forneden, sømlommer, hvoraf den ene er med lynlås, baglommer med læg, en tommestokl­omme samt hammerhold­er på begge sider. For øget komfort er der placeret mesh i knæhaserne, hvilket øger ventilatio­nen på lange og hårde arbejdsdag­e.

Pris ( vejl.):

949 kr. ekskl. moms Find forhandler: www. blaklader.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark