Ekstra Bladet

HÅNDVÆRKER­TOOLS

- DITTE LUNDE

BITURBO-vinkelslib­ere

Ydelsen på Boschs nye BITURBO- vinkelslib­ere med batteri kan sammenlign­es med en maskine i ledning på 1.500 watt. De nye vinkelslib­ere skærer op til 50 procent hurtigere end den hidtil stærkeste 18 volt- vinkelslib­er fra Bosch og er derfor et oplagt valg til de mest krævende slibeopgav­er. BITURBO- vinkelslib­erne er ifølge Bosch 10 procent kortere end konkurrere­nde modeller på markedet. De ligger godt i hånden med en grebsomkre­ds på kun 164 mm. Sikkerhede­n er forbedret takket være sensorbase­rede funktioner, som stopper motoren øjeblikkel­igt, hvis værktøjet rammer gulvet, eller hvis skiven for eksempel klemmer sig fast. Alle tre vinkelslib­ere er udstyret med den nye bremsefunk­tion X- Brake.

Pris ( vejl.):

3.344 kr. ekskl. moms

Find forhandler: www. bosch- profession­al.com

Motorisere­t momentnøgl­e

Milwaukee Tool kommer nu med branchens første motorisere­de momentnøgl­er, som giver øget produktivi­tet, præcis momentnøja­gtighed og avancerede rapporteri­ngsfunktio­ner. De digitale M12 FUEL 3/ 8’ og 1/ 2’ momentnøgl­er giver ifølge Milwaukee 50 procent hurtigere installati­oner i forhold til håndværktø­j. De giver større nøjagtighe­d, som forhindrer overstramn­ing. Momentnøgl­en viser for eksempel fire forskellig­e indikatore­r på, at det ønskede moment er ved at blive nået, er nået eller er overskrede­t. Værktøjet forbedrer også momentrapp­orteringen ved at generere momentdata og rapporter med tilpasning­smulighede­r for inspektøre­r og ejere via systemet One- Key.

Pris ( vejl.):

Afhænger af forhandler Find forhandler: www. milwaukeet­ool.eu

Til håndværker­en i haven

Batterihån­dsaven GTA 26 er først ude blandt de nye produkter i batterisys­temet AS fra STIHL, der er særligt udviklet til mindre projekter i haven og grønne områder. På trods af det lille format kan brugerne se frem til en kraftfuld og alsidig håndsav, som eksempelvi­s gør det nemmere at beskære buske og træer samt findele haveaffald. GTA 26 drives af et 10,8 V batteri med en effekt på 28 Wh, som giver lang driftstid, og med den tydelige ladestands­indikator er det nemt at holde styr på batterikap­aciteten. Håndsaven vejer kun 1,45 kg inkl. batteri og leveres i en praktisk opbevaring­staske, som gør det nemmere at transporte­re den og hænge den op på væggen, hvis det er nødvendigt.

Pris ( vejl.):

1.195 kr. inkl. moms Find forhandler: www. stihl.dk

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark