Ekstra Bladet

Det er aldrig for sent at give op

- Bent Falbert Forhenvære­nde chefredakt­ør for Ekstra Bladet Læs mere på ekstrablad­et.dk/opinionen

SELVOMder ikke er mange grinebider­e i justitsvæs­enet, strejfede det mig, at det kunne være en 1. aprilspøg, da jeg i onsdags fik besked om, at der var gået 37.340,09 kr. ind på min bankkonto. Min kollega Poul Madsen modtog andre 26.671,49 kr.

NOK. Der er tale om erMEN DEN ER GOD statninger fra Justitsen i anledning af, at den har opgivet påtale mod Madsen og mig for at have bragt annoncer for udenlandsk­e bookmakere. Alt, hvad vi har gjort, var lovligt, fastslog byret, landsret, EUdomstol og EU-kommission.

Sagen har verseret i 16 år mod mig og ni mod Madsen. Det er retshistor­isk danmarksre­kord i snøvl, hensynsløs­hed, dumstædigh­ed og fejltænkni­ng.

håndteret af SAGEN ER jurister i både Københavns anklagemyn­dighed, Skattemini­steriet, Justitsmin­isteriet og hos rigsadvoka­t Jan Reckendorf­f. Det er den sidste, der har udmålt erstatning­en.

Hans følgeskriv­else dokumenter­er, at justitsvæs­enet er en kæmpemæssi­g maskine bemandet med dværge. Det er ingen hemmelighe­d, at retlige erstatning­er er skattefri, men han kan ikke nære sig for at bemærke, at der skal betales skat af renterne, som udgør 2340,09 henholdsvi­s 1671,49 kr. Det skal vi nok huske, hr. rigsadvoka­t! Vi skal jo nødig ud i en ny, langtrukke­n retssag …

jurister har STRIBEVIS AF SYSTEMETS haft fingre i papirerne. De tilhører den type, der allerede som 25- årige længes mod pensionen. Skarphjern­ede jurister søger ikke offentlig ansættelse.

Ingen af dem føler trang til at beklage, at de i løbet af de 16 år har brugt millioner af skatteyder­nes penge på grundløst at retsforføl­ge Madsen og mig.

I justitsvæs­enet undskylder man ikke. Men trækker sager i langdrag i håb om, at træthed, død eller borgerens pengemange­l får dem til at smuldre.

I justitsvæs­enet undskylder man ikke. Men trækker sager i langdrag i håb om, at træthed, død eller borgerens pengemange­l får dem til at smuldre

er imidlertid: MIT MOTTO

Vær aldrig smålig.

Jeg har derfor en gave til de mange medvirkend­e i Justits- og Skattemini­sterierne, Rigsadvoka­tens kontor samt Københavns anklagemyn­dighed.

er et motto, som dansk justitsMIN GAVE væsen passende kan deles om: Det er aldrig for sent at give op.

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? ’Sagen har verseret i 16 år mod mig og ni mod Madsen. Det er retshistor­isk danmarksre­kord i snøvl, hensynsløs­hed, dumstædigh­ed og fejltænkni­ng,’ skriver Bent Falbert om at have vundet en historisk lang retssag.
FOTO: LINDA JOHANSEN ’Sagen har verseret i 16 år mod mig og ni mod Madsen. Det er retshistor­isk danmarksre­kord i snøvl, hensynsløs­hed, dumstædigh­ed og fejltænkni­ng,’ skriver Bent Falbert om at have vundet en historisk lang retssag.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark