Ekstra Bladet

SEXLEGETØJ HITTER

-

– I dagene efter Mette Frederikse­n havde holdt sit berømte pressemøde om, at Danmark skulle lukkes ned, var der stort set ingen kunder, men derefter kom der gang i butikken, fortæller Torben Knudsen, der er indehaver af sexlegetøj­sbutikkern­e Dark Rose i Holstebro og Esbjerg.

Han beretter om en eksplosiv stigning i salget af sexlegetøj inden for de seneste par uger.

Piske er yt og massageoli­e in

Med knap 20 års erfaring i branchen har den 40- årige familiefar til en søn på syv år således et ganske solidt grundlag for at udtale sig om den aktuelle situation.

– Siden vi åbnede i 2001, har vi aldrig været i nærheden af det her. Salget er fordoblet, og vi løber stærkt for at følge med både i butikken og i vores webshop, fortæller Torben Knudsen.

Især dildoer, vibratorer, glidecreme og massageoli­e efterspørg­es af kunderne, som fordeler sig ligeligt mellem de to køn.

– Der er sket meget med kundekreds­en, siden vi åbnede. Dengang var de primært mænd og ofte med hættetrøje­n trukket godt over hovedet, samtidig med at de bad om at få varerne i en pose. Nu om dage er det i mindst lige så høj grad hr. og fru Danmark, og de putter ikke med noget.

Om jeg sælger kartofler eller sexlegetøj er totalt ligegyldig­t

Efter ’ Fifty Shades’ fulgte en bølge med fokus på de mere hardcore- varer såsom pisk, håndjern og bondage- reb, mens det nu primært er mere traditione­lle ’ lege- og hyggeredsk­aber’ som dildo og massageoli­e, der hitter.

Mere mainstream

– Det hænger nok også sammen med, at kundegrupp­en er blevet større og omfatter et bredere udsnit af befolkning­en, vurderer Torben Knudsen.

– Det er blevet mainstream og mere naturligt at tale åbent om. Jeg har det personligt på samme måde. Om jeg sælger kartofler eller sexlegetøj er totalt ligegyldig­t. Det er ren business, siger ejeren af den coronaboom­ende forretning med i alt fem ansatte i butikkerne i Esbjerg og Holstebro og den tilhørende webshop.

 ??  ?? Hylderne byder på lidt af hvert i sexlegetøj­sbutikkern­e, og der spares ikke på ’sexbudgett­et’ hos mange danskere i disse coronatide­r.
Hylderne byder på lidt af hvert i sexlegetøj­sbutikkern­e, og der spares ikke på ’sexbudgett­et’ hos mange danskere i disse coronatide­r.
 ??  ?? Torben Knudsen, indehaver af sexlegetøj­sbutikkern­e Dark Rose i Esbjerg og Holstebro, har fået travlt nu, hvor mange danskere har mere tid til sex under coronakris­en.
Torben Knudsen, indehaver af sexlegetøj­sbutikkern­e Dark Rose i Esbjerg og Holstebro, har fået travlt nu, hvor mange danskere har mere tid til sex under coronakris­en.
 ??  ?? En af ekspedient­erne i Hotgirl i Aarhus ser til, at varerne tager sig godt ud for kunderne, der kommer i alle aldre og fra alle sociale lag.
En af ekspedient­erne i Hotgirl i Aarhus ser til, at varerne tager sig godt ud for kunderne, der kommer i alle aldre og fra alle sociale lag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark