Ekstra Bladet

Nu har vi tid til os selv

-

Ingen af de kunder, Ekstra Bladet mødte i sexlegetøj­sbutikkern­e i Vestjyllan­d og Aarhus, havde lyst til at stå frem med navn og billede. Det skyldtes blandt andet hensyn til børn og kolleger, lød forklaring­erne. Anonymt ville et par af dem dog gerne fortælle, om det er coronakris­en, der har fået dem til at gå på indkøb.

Helst diskret

Således også salgskonsu­lenten Maria fra Djursland på 39 år, der blev skilt for to måneder siden.

– Jeg tror, det spiller ind, at mange mennesker har fået mere tid til sig selv og deres parforhold. Jeg oplever det også på Tinder. dk ( datingside på nettet), hvor trafikken med sexsøgende mænd, der i forvejen er i et parforhold, er blevet markant større.

– Det er ikke sådan, at jeg ikke vil fortælle mine nærmeste, at jeg køber varer i en sexlegetøj­sbutik, men over for resten af verden er jeg helst diskret, og derfor passer det mig fint at handle her i Aarhus, siger Maria og fortsætter:

– Efter min skilsmisse for nylig er jeg blevet mere nysgerrig og har fået vakt et større behov for at søge nye oplevelser. Men jeg vil kunne se og føle varerne i stedet for at nøjes med et billede på internette­t.

Fysisk kontakt vigtig

26- årige Casper fra Aarhus besøger Hotgirl sammen med sin kæreste og moderen til parrets femårige barn. Han har det ligesom Maria fra Djursland – man skal kunne se og røre ved varerne, inden man køber dem.

– Der er blevet tid til at være mere kreativ, og så er det rart at besøge butikken midt på dagen, hvor der ikke er så mange andre, som samtidig vil kunne overføre coronasmit­te, siger Casper, der arbejder med lager og logistik.

– Vi har før handlet ( sexlegetøj) online, men foretrække­r klart at købe vores varer i en fysisk butik. Vi er heldigvis ligeglade med, hvad andre måtte mene om det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark