Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- fish

RØNNE: To personer på en knallert forsøgte at stikke af fra en politipatr­ulje på Søndergade. Flugten mislykkede­s, da de påkørte et vejskilt. Føreren viste sig at være en 19- årig mand, den anden var en kvinde på 35.

HELSINGE: □n 75- årig mand fra København fik om eftermidda­gen kl. cirka 16.45 stjålet sin pung, mens han var på genbrugspl­adsen på ❘ndustrivej. Pungen lå i hans ulåste bil, som han var væk fra et par minutter.

STORVORDE: Der er anmeldt indbrud i et værksted. Her er der stjålet et skærebrænd­ersæt med røde og blå flasker samt et topnøglesæ­t og 1200 l dieselolie. ❘ndbrudstyv­en fik adgang til værkstedet gennem hoveddøren, der blev brudt op med et koben. Han forlod efterfølge­nde gerningsst­edet gennem værkstedet­s port. NÆSTVED: □n medarbejde­r i Næstved Storcenter bemærkede kl 14.42 to unge kvinder, som han mistænkte for butikstyve­ri. De to kvinder blev derfor standset, og politiet blev tilkaldt. Det viste sig, at den ene af de to kvinder havde to ringe i tasken, som var blevet fjernet fra en butik samme dag.

HOLBÆK: Ved 13- tiden bemærkede en bilist, hvordan en anden bil kørte med høj fart på Skovvejen. ❘ den forbindels­e var der flere situatione­r, hvor modkørende var tæt på at blive påkørt. Derfor kontaktede han politiet, der sendte patruljer afsted, der uden held ledte efter fartsynder­en. LYSBRO: Ved 07.15- tiden rykkede Midtjysk Brand & Redning ud til en brand på Vestre Ringvej 16 i Lysbro. Her havde en beboer i en af lejlighede­rne glemt at slukke sit komfur, og det resultered­e i en mindre brand. Branden blev hurtig slukket. AARHUS: □n 45- årig mand endte med en sigtelse for at forstyrre den offentlige orden, efter han havde gjort folk utrygge på Aarhus Banegård. DSB- personalet tilkaldte en vagt, da manden og en kvinde sad på en bænk og råbte ad forbipasse­rende. Begge var berusede, og vagten bad dem forlade banegården.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark