Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Rejselyste­n kan rive i dig, og du vil højst sandsynlig­t bruge noget af dagen på at researche til dit næste eventyr. Selvom vi alle er lukket inde til efter påske, gør det jo ikke noget at drømme lidt. Der kommer også en tid, hvor det hele åbner op igen, og så er du klar med passet.

LØVEN 23/ 7-23/8

Endelig fredag igen og du er i fokus i dag. Du har det godt med dig selv og føler dig i balance. Dine tanker og følelser følges ad som fod i hose, og du er ikke i tvivl om, hvad du vil og ikke vil. Du er også kreativ, empatisk overfor andre og god til at forfølge dine mål. Det er en go dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er i rigtigt fredagshum­ør. Feststemt, ovenpå, glad og indstillet på at nyde din weekend. Du har også brug for en pause fra dagligdage­n og kan finde på at starte den med en udflugt ud i det blå. Det kan være, du tager alene afsted, men det er også sandsynlig­t, du tager børn med.

TYREN 21/4-21/ 5

Det bliver en fredag, hvor du starter weekenden med at kigge dine ambitioner og langsigted­e planer efter i sømmene. Det kan skyldes omvæltning­er på arbejdet pga. Corona eller, at du blot er ved at have udlevet et og være klar til noget andet. Lav gerne mål og delmål.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Det skulle se fornuftigt ud med din økonomi, medmindre, du er en af dem, som er ramt af Coronalukn­ingen, så kan det godt være du føler dig lidt klemt. Uanset hvad, er det en god ide at få kigget på budgettet og økonomien, så du har overblik over den kommende tid.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har masser af energi og overskud på arbejdsfro­nten. Du er strukturer­et, seriøs og ambitiøs, arbejder langsigtet og strategisk. Du har endda overskud til at være en hyggelig kollega. Du KAN komme ud for, at andre ikke har så meget overskud og er temperatme­ntsfulde.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Måske synes du, du har for lidt social kontakt pga. nedlukning­en i disse dage. Selvom internette­t og teknologie­n hjælper os med mange ting socialt, kan det være svært at undvære live kontakt. Du vil føle dig rastløs og have behov for at komme ud og opleve ægte samvær.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har udsigt til en hyggelig dag sammen med dine søskende, kolleger eller naboer. Du er i det hjælpsomme hjørne og vil blive værdsat for din indsats af flere omkring dig. Det kan være, du er en af dem, der hjælper med at købe ind eller løbe ærinder eller bare lytter.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Der skulle være lagt op til en hyggelig og romantisk weekend med din partner eller til gode dating wibes, hvis du er single. Har du og din partner lidt hængeparti­er, kan der dog komme lidt frustratio­ner til overfladen, som du gør klogt i at møde med empati og nærvær.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan gå på weekend med et behov for at have lidt stilletid. Der er ca. to dage hver måned, hvor vi alle har behov for dette. Så giv endelig dig selv lov at lade op. Om du tager en dag på langs og ser Netflix eller går lange ture, hører musik eller mediterer, vil det gøre dig godt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Det kan blive en blandet dag rent følelsesmæ­ssigt derhjemme. Enten er du selv eller andre i din husstand nedtrykte eller mismodige, eller der kommer pludselige raseriudbr­ud mellem dine børn eller dig og din partner. Du vil også have svært ved at koncentre dig i lang tid.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er ambitiøs med dit personlige arbejde og vil gerne til bunds i nogle ting, du er i gang med at rydde op i. Det har du masser af god energi på, ligesom du er tiltrækken­de og god til at opsøge en flirt eller romance, hvis du har lyst. Vær blot opmærksom på, at det er gensidigt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark