Ekstra Bladet

34- årig kvinde tævet ihjel

- SUNE FISCHER fish@ eb.dk

En 39-årig mand skal fredag – ifølge planen – tage plads på anklagebæn­ken i en sag ved Retten i Roskilde, hvor han er tiltalt for at dræbe sin 34- årige kone med rå og gentagen vold.

Manden, der har pakistansk baggrund, nægter sig skyldig, oplyser mandens advokat, Michael Juul Eriksen.

Volden, der er beskrevet i anklageskr­iftet, udspandt sig over en periode på godt to måneder fra 2. august til 2. oktober 2018.

Brugte økse

Ifølge anklageskr­iftet tvang han deres fælles børn til at kigge på, mens han tævede offeret. Det skete blandt andet med et aluminiums­bat, en skruemaski­ne og bagsiden af en økse.

Ligeledes blev kvinden sparket i hovedet med en sådan voldsomhed, at hendes ene øre delvist blev revet af.

Holdt indespærre­t

Anklageskr­iftet beskriver endvidere, at kvinden de sidste to måneder, hvor hun var i live, blev holdt indespærre­t i lejlighede­n, hvor manden havde opsat video- overvågnin­g

Den sidste og fatale vold, kvinden ifølge tiltalen blev udsat for, skete om aftenen 1. oktober i parrets hjem. I flere timer blev hun udsat for vold. Hun blev blandt andet rusket og hevet op i strubehove­det.

Kvinden døde af sine kvæstelser dagen efter på Rigshospit­alet.

Regionalme­diet sn. dk har tidligere skrevet, at det var børnene, der fandt kvinden og slog alarm til politiet. Manden var da forsvundet fra hjemmet.

Manden er desuden tiltalt for vold mod børnene.

 ?? ARKIVFOTO: OLIVIA LOFTLUND. ?? Efter planen skal den tiltalte for retten her i Roskilde i dag.
ARKIVFOTO: OLIVIA LOFTLUND. Efter planen skal den tiltalte for retten her i Roskilde i dag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark