Ekstra Bladet

KØBTE PISTOL I KO KAINRUS

Den svindelmis­tænkte luksusbil- forhandler Kenneth Falke anskaffede sig et våben, fordi han følte sig truet

- DAN BJERREGAAR­D MICHAEL BO MORTENSEN SUNE FISCHER db@ eb.dk mbom@ eb.dk fish@ eb.dk

Trusler fra rockere fik den svindelmis­tænkte og konkursram­te luksusbilf­orhandler Kenneth Falke til at købe en skarpladt pistol i en kokainrus.

Det er forretning­smandens egen forklaring på, hvorfor politiet fandt en skarpladt pistol og en kasse patroner inden for rækkevidde, da de slog til mod hans liebhavere­jendom 27. januar i år.

Kenneth Falke har siddet varetægtsf­ængslet siden 28. januar og har hidtil nægtet sig skyldig i sagen. Men nu erkender han altså, at pistolen var hans.

Det fremgår af en retsbog fra 18. marts, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

Fik pistol af pusher

I retten forklarede han, at det var den pusher, der igennem længere tid havde forsynet ham med kokain, som også kom med pistolen, ’ idet han have kontakt til det miljø,’ som der står i retsbogen.

Den nu forhenvære­nde luksusbilf­orhandler sagde, at han havde sovet i timen og undskyldte sig med, at han var påvirket af kokain.

Retsbogen løfter lidt af sløret for, hvorfor Kenneth Falke følte sig truet af rockere.

’ Truslen mod ham eksisterer nu ikke længere, idet hans bilfirma, der skulle tage bilen retur, nu er gået konkurs,’ står der i retsbogen.

Søgte hjælp hos eks- rocker

Kilder med indsigt i sagen, der ønsker at være anonyme af hensyn til deres sikkerhed, fortæller til Ekstra Bladet, at striden startede, da Kenneth Falke solgte en bil i millionkla­ssen.

Da køberen skulle indregistr­ere bilen, kunne han konstatere, at bilen ikke var ejet af Kenneth Falke, men af et leasingsel­skab.

Luksusbilf­orhandlere­n nægtede at tage bilen retur, og det fik køberen til at tage kontakt til nogle rockere. I retten kom det desuden frem, at Kenneth Falke selv søgte hjælp hos en eksrocker, da han begyndte at føle sig truet.

I retten kom det desuden frem, at Kenneth Falke selv søgte hjælp hos en eks- rocker

Det er uvist, om det var på eks- rockerens opfordring, at han anskaffede sig pistolen.

Efter tilståelse­n argumenter­ede Kennet Falkes beskikkede forsvarer, advokat Brian Werner Lassen, for, at hans klient skulle løslades, da han er bilforhand­ler og en almindelig familieman­d uden tilknytnin­g til kriminelle gruppering­er.

Af hensyn til retshåndhæ­velsen valgte dommeren at varetægtsf­ængsle Kenneth Falke frem til 15. april.

Den afgørelse kærede Falke til landsrette­n.

 ??  ??
 ??  ?? Kenneth Falke har boet med sin familie på denne luksuriøse liebhavere­jendom. Huslejen lød på 35.000 kroner om måneden.
Kenneth Falke har boet med sin familie på denne luksuriøse liebhavere­jendom. Huslejen lød på 35.000 kroner om måneden.
 ?? FOTO: SØREN GYLLING/ RITZAU SCANPIX ?? Farlig handel
Kenneth Falke solgte en bil i millionkla­ssen, som han slet ikke ejede. Da køberen opdagede det, og Falke nægtede at tage bilen retur, tog kunden kontakt til nogle rockere.
FOTO: SØREN GYLLING/ RITZAU SCANPIX Farlig handel Kenneth Falke solgte en bil i millionkla­ssen, som han slet ikke ejede. Da køberen opdagede det, og Falke nægtede at tage bilen retur, tog kunden kontakt til nogle rockere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark